
فاش نیوز - سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای اوحدی، رئیس محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ اینجانب محمدعلی شاکری سیاوشانی، یکی از جانبازان جنگ تحمیلی هستم که در جریان عملیاتهای آفندی و پدافندی مناطق شرهانی و فکه و مهران و میمک دو بار مجروح و بارها بر اثر موج گرفتگیها و تحت تاثیر حملات شیمیایی دشمن قرار گرفته و دچار مشکلات جدی شدهام و از صدمات وارده رنج میبرم.
بعد از سالها درد و رنج، ناچارا سال ۹۲ رفتم دنبال احراز مجروحیت؛ که متأسفانه از سه مورد صورت سانحه اولیه، قسمتی از یک مورد را در یکی از بیمارستانهای شهر قم پیدا کردم که در نهایت، بر اساس همان یک مورد درصدی ازکارافتادگی لحاظ شد.
جنابعالی خود از مدافعان کشور بوده و هستید. آسیبهای جنگ فقط مورد هدف قرار گرفتن با تیرو ترکش نیست. آسیبهای ناشی از موجگرفتگیها و سلاحهای شیمیایی برای بنده باعث مشکلات جسمی و روحی بسیار شدید شده است.
با وجود مشکلات و صدمات وارده، درصد ازکارافتادگی که برای بنده در نظر گرفته شده منصفانه به نظر نمیرسد.
موجگرفتگی و صدمات ناشی از سلاحهای شیمیایی تاثیرات گستردهای بر سلامتی بنده و دیگر جانبازان اعصاب و روان گذاشته و باعث مشکلاتی شده است. حتی اطرافیان از صدمات بنده بینصیب نماندهاند. دردهای شدید و مزمن، تمام اعضای بدن را تحت تاثیر قرار داده؛ شامل تنگی نفس، سردردهای مزمن، کاهش تمرکز، مشکلات شنوایی دائمی مانند وزوز گوش و افت شدید شنوایی، حتی مانع از تعامل اجتماعی موثر شده است.
انفجار و لطمه بر اندامهای داخلی، علاوه بر مشکلات جسمی، عوارض روانی ناشی از موج گرفتگی نیز بشدت کیفیت زندگیام را پایین آورده و حتی دچار بیخوابیهای طولانیمدت شدهام. حتی با مصرف دارو، اضطراب و افسردگی شدید، زندگی و انجام فعالیتهایم را دشوار کرده. کابوسهای شبانه و خاطرات تلخ دوران جنگ، حتی در خواب هم رهایم نمیکند.
موارد نامبرده، مشکلات و صدمات ناشی از جنگ برای بنده است که به درما طولانی نیاز دارد. در حالی که در بیمارستان های طالقانی کرمانشاه و امام خمینی ایلام که بستری بودم، برای گرفتن صورت سانحه اولیه مراجعه کردم؛ مدعی شدند که مدارک آن زمان سوخته است. کاغذ سوخته، بنده و امثال بنده هم باید بسوزیم؟!
مواردی که نوشتم به این دلیل است که در تمام سازمانها بر اساس درصد برای بنده و سایر جانبازان کار انجام میدهند.
درصد لحاظشده یک عدد است ولی واقعیتها مواردیست که در قسمت بالا اندکی از آن را نوشتم. امید است با حسن توجه جنابعالی و سایر مسئولان، گامهای موثری جهت رفع مشکلات جانبازانی که دچار اینگونه مشکلات هستند برداشته شود. مشکلات نامبرده پیشرونده هستند؛ هرچند جنابعالی از بنده و امثال بنده بهتر و بیشتر مطلع هستید.
از تلاشهای ارزنده جنابعالی در حمایت از جانبازان کمال تشکر را داریم.
|| محمدعلی شاکری سیاوشانی