تاریخ : 1404,چهارشنبه 07 آبان15:08
کد خبر : 122032 - سرویس خبری : دفاع مقدس

روایت عکس؛ سردار شادمانی و عزیز جعفری در حال طراحی عملیات



فاش نیوز - یکی از عکس‌های دوران هشت سال دفاع مقدس، مربوط به طراحی عملیات «کربلای ۱۰» است که سردار عزیز جعفری در این مقطع فرماندهی قرارگاه نجف را بر عهده داشت و سردار شهید علی شادمانی فرمانده لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع) همدان بود.

خبرگزاری فارس_حماسه و مقاومت؛ یکی از کارهای تأثیرگذار و ماندگار در حوزه دفاع مقدس، گویاسازی عکس‌ها و تصاویر از دوران جنگ تحمیلی است؛ به‌خصوص تصاویری که تاکنون دیده نشده یا کمتر دیده شده. در ادامه عکسی را می‌بینید که سرداران سپاه اسلام، عزیز جعفری، علی شادمانی و امین شریعتی در حال طراحی عملیات هستند. این عکس مربوط به زمستان ۱۳۶۵ است که سردار جعفری در این مقطع فرماندهی قرارگاه نجف را بر عهده داشت و سردار شادمانی فرمانده لشکر ۳۲ انصارالحسین همدان بود و این فرماندهان در حال طراحی عملیات «کربلای ۱۰» هستند.

عملیات گسترده «کربلای ۱۰» در فروردین سال ۱۳۶۶ با هدف گشایش جبهه جدید در منطقه غرب کشور و با همکاری اتحادیه میهنی کردستان انجام شد و تصرف ۲۵۰ کیلومتر از خاک عراق و ارتفاعات شهر ماووت عراق از دستاوردهای مهم آن بود که سردار شادمانی در این عملیات با انتقال لشکر ۳۲ از منطقه جنوب به غرب کشور، نقش مهمی در طراحی و اجرای این عملیات مهم ایفا کرد.ممانعت از رکود در جنگ، حفظ ابتکار عمل در برابر دشمن، گشودن جبهه جدید علیه دشمن در غرب کشور و کاهش حساسیت دشمن نسبت به منطقه جنوب  از مهمترین اهداف این عملیات بود.هاشمی رفسنجانی در تشریح اهمیت این عملیات چنین گفته است: «در آینده خواهیم دید همانند نقشی که فاو، در جنوب به عنوان دروازه ورودی به نقاط دیگر ایفا می‌کند، این منطقه چنین وضعی را در شمال عراق خواهد داشت.»