تاریخ : 1404,شنبه 24 آبان14:33
کد خبر : 122264 - سرویس خبری : شهدا

خاطره‌ای از شهید تهرانی مقدم به قلم شهید رشید



فاش نیوز - شهید رشید می‌نویسد: من که درباره جنگ کتاب مطالعه می‌کردم به او گفتم: حسن! خداوند در کنار سپاه و ارتشی می‌جنگد که توپخانه قدرتمند داشته باشد.

در سنگر فرماندهی بودیم که حسن وارد شد. جوانی ۲۱ساله بود، نامه‌ای را به دستم داد. پیشنهادی که در نامه نوشته بود از یک نگرانی حکایت می‌کرد و راه‌حلی برای آن ارائه کرده بود. بعدها ماجرای آن روز را در جمع دوستان نقل می‌کرد:آقا رشید نامه‌ام را که خواند به من گفت: حسن آقا! برو دنبال توپخانه و من که تعجب کرده بودم پرسیدم: آقا رشید چی؟! و او با لبخند گفت: حسن آقا خمپاره را رها کن برو دنبال توپخانه، ما نیازمند واحدهای پرقدرت آتش هستیم» من هنوز نوشته آن روز حسن را دارم و جوان ۲۱ساله آن روز مثل ژنرالی پخته و بااراده رفت دنبال توپخانه و فقط ۵ ماه بعد سپاه صاحب توپخانه شد!

من که درباره جنگ کتاب مطالعه می‌کردم به او گفتم: حسن! خداوند در کنار سپاه و ارتشی می‌جنگد که توپخانه قدرتمند داشته باشد! خندید و خوشحال شد. این جمله را از متن تاریخ و از کلماتی که یک فرمانده در میدان جنگ بکار برده بود، برای حسن نقل کردم.

اکنون قدرت توپخانه و موشک‌های سپاه، مدیون تلاش شبانه‌روزی و اراده و فکر اوست و مرهون مجاهدات خالصانه حسن است.


منبع : خبرگزاری فارس