تاریخ : 1404,سه شنبه 28 بهمن19:30
کد خبر : 123806 - سرویس خبری : سیاسی

خیانت سلبریتی‌های دوزیست


خیانت سلبریتی‌های دوزیست

رحمان الهی

فاش نیوز - طردشدگان سیاسی و خائن، آنها که با زبان و قلم و رسانه های خود برطبل تفرقه و یأس و ناامیدی در جامعه می کوبند سعی در تضعیف و تحریف حقایق را دارند و حاضرند انقلاب و دستاوردهای آن را با تسلیم شدن در برابر دشمنان زورگو و آدم کش معامله کنند، ذهن ناتوان آنها قدرت درک و پذیرش ایران قوی و پیشرفته را ندارد

.

شیوه تبلیغ رسانه‌های وابسته و استکباری وارونه‌سازی حقایق است آنها با استفاده از ناآگاهی عده‌ای فریب‌خورده، از گذشته تلخ و فلاکت مردم در قبل از انقلاب رؤیاهای شیرین می‌سازند و با بزرگ‌نمایی قدرت کاذب و پوشالی استکبار، درصدد گمراهی و ایجاد فضای روانی و مسموم علیه انقلاب و نظام و بدبینی و تفرقه میان مردم هستند.

سلبریتی‌های خائن و طردشدگان سیاسی و لیبرال که با خط امام راحل و رهبری عزیز زاویه پیدا کرده‌اند، در انفعال و انزوای سیاسی خود، سعی در تضعیف نهادهای انتظامی و انقلابی را داشته و دارند تا به مقاصد شوم خود از نوع آزادی لیبرالی برسند.

آنان که از اغتشاش و قتل و جنایت به‌عنوان انقلاب یاد می‌کنند، همانانی هستند که از انقلاب به دنبال نام و نان برای خود بودند؛ ولیکن انقلاب اسلامی این ناپاکان و عناصر خائن را بنا به‌حکم و اصل الهی(تولی و تبری) از وجود خود جدا و پاک ساخت تا این انقلاب به تقدیر و مسیر الهی خود ادامه دهد.

|| رحمان الهی