تاریخ : 1404,چهارشنبه 29 بهمن12:30
کد خبر : 123859 - سرویس خبری : سیاسی

فریب افکار عمومی با القاء اکثریت دروغی



فاش نیوز - هر شخصی به فراخور شغل و نوع درآمدش موضوعات را تحلیل می‌کند تا متحمل ضرر شخصی نشود؛ لذا تلاش می‌کند تمام عوامل جامعه را با خودش همراه کند که معمولا اینگونه افراد با خرید و اجاره رسانه‌ها یا طرح غیرمنطقی حقایق و تحلیل من‌درآوردی یا بازی با کلمات و در نهایت رشوه‌دادن به شکل‌های متفاوت همچون راه‌انداختن کارناوال و تحریک احساسات جوانان و آمیختن راست و دروغ و از بین بردن قبح گناه موفق شود. 
روشنگری را اینطور هدف قرار دادند و توانستند حقایق را به نفع خودشان تغییر دهند؛ حتی بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب، جای شهید و جلاد را عوض کنند.

خلاصه فریب افکار عمومی برای همراهی اکثریت، دروغی بسیار بزرگ است که چنانچه با پول و پارتی و ملاحظات سیاسی و مصونیت قضایی و جناح‌بازی بتوانند از مجازات فرار کنند، لیکن هرگز نتوانستند حقیقت را بپوشانند. به‌قول عطار نیشابوری، خورشید را با گل نتوان پوشید.

افرادی که گناه را علنی مرتکب شوند با مجازات بسیار شدید الهی یا بلایای آسمانی نابود خواهند شد. خلاصه جزیره خصوصی گناه زمانی افشا شد که شهر لاس وگاس در آمریکا سال‌ها بنام شهر گناه معروف بود؛ لذا همانطور که در انتظار ظهور منجی عالم بشریت عج هستیم، باید در انتظار نزول بلای آسمانی بر سر گناهکاران جزیره و شهر گناه و غاصبان صهیونیسم در آمریکا و غاصبان فلسطین اشغالی باشیم.

|| محسن ناطق