
فاش نیوز - شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه از حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای، رهبر شهید به عنوان نمادی از مقاومت، اعتقاد و استواری پابرجا یاد کرد و گفت منتظر آثار بیشتر خون امام خامنهای در آینده باشید.
مراسم بزرگداشت امام خامنهای رهبر شهید انقلاب اسلامی به همت جنبش اسلامی شیعیان نیجریه و همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ابوجا پایتخت این کشور برگزار شد. شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه در این مراسم گفت: «ما بر عهد خود باقی میمانیم. به سید قائد میگوییم تو خون خود را برای ما دادی و خون تو هدر نرفته است. این چهل روز، تأثیر خون تو را به ما نشان داده است و میدانیم که سالهای آینده آثار این خون حتی بیشتر آشکار خواهد شد».
وی افزود: «ما بر آنچه که تو برای آن جان خود را فدا کردی، استوار میمانیم و عقبنشینی نخواهیم کرد. ما بر راه تو تا زمانی که این دین بر سراسر جهان غالب شود، باقی میمانیم.
از خداوند متعال میخواهیم که ظهور قائم(عج) را تسریع بخشد.» به گزارش ایرنا رهبر جنبش اسلامی نیجریه با بیان این که «شهادت آیتالله خامنهای جنبههایی مشابه با شهادت امام حسین(ع) در کربلا دارد» گفت: «امام حسین(ع) در کربلا جان خود را فدا کرد تا حق را از باطل و عدالت را از ظلم مشخص سازد و راه واقعی رهبری را نهتنها برای امت اسلام، بلکه برای تمام بشریت نشان دهد.»
وی همچنین، بیان کرد: «در مورد سیدعلی خامنهای، او میدانست که شهید خواهد شد. در واقع، خداوند متعال شهادت او را به تأخیر انداخته بود. از سال ۱۹۸۰ میلادی، بُمبی برای او کار گذاشته بودند که منفجر شد و او را بدون نفس به بیمارستان منتقل کردند اما بعداً نفسش را به دست آورد اما منجر به از دست دادن کامل عملکرد دست راستش شد. خداوند شهادت او را ۴۶ سال به تأخیر انداخت. او واقعاً یک شهید است. مهم این است که او میدانست کشته خواهد شد اما با این حال محکم ایستاد تا هر بلایی که سر قومش بیاید، سر خودش هم بیاید.
حتی کسانی که با او بودند، میدانستند چه بلایی سرشان میآید (شهادت)، با این حال با او ثابت قدم ماندند؛ همانطور که کسانی که با امام حسین(ع) بودند، گفتند تا آخر با او میمانند.»
«غلامرضا مهدویرجا»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در نیجریه نیز در این نشست، گفت: «چهل روز از روزهایی که غم عمیقی را برای یک ملت به بار آورد، میگذرد؛ روزهایی که نامهای خاصی را در حافظه جمعی ما حک کردند. در میان آنها نام آیتالله سیدعلی خامنهای، رهبر شهید ایران، به چشم میخورد که شهادتش تأثیر عمیق و ماندگاری بر وجدان ملت گذاشته است. نام او امروز نهتنها به عنوان یک خاطره، بلکه به عنوان نمادی از مقاومت، اعتقاد و استواری پابرجاست.
در کنار این، یاد کودکان بیگناه، دانشآموزان شهید مدرسه شجره طیبه در شهرستان میناب که جانشان به طرز غمانگیزی گرفته شد، بیش از همه بر قلبهای ما سنگینی میکند... در طول این چهل روز، این حقیقت بار دیگر آشکار شده است.»