تاریخ : 1405,شنبه 19 ارديبهشت14:44
کد خبر : 124810 - سرویس خبری : سیاسی

جماعت صفر و صدی


جماعت صفر و صدی

 فاش نیوز - می‌گویند فقط اینکه ما می‌گوییم درست است. بعضی‌ها نسبت به ماجرای جنگ، صلح، مقاومت، مذاکره، اقتصاد، صادرات، یارانه، حجاب، قانون و... نگاه‌های عجیب و تفننی دارند؛ تصور می‌کنند ما با آمریکا و اسرائیل فقط باید در جنگ نظامی بجنگیم تا آنها نابود شوند! اگر تجهیزاتمان آسیب دید، پس مقاومت ما ابتر است و کاری نکرده‌ایم.

 در نگاه اینها از تنگه هرمز هیچ کشتی نباید عبور کند و اگر یک کشتی با اجازه سپاه عبور کرد این یعنی آمریکا پیروز شده است؛

 سخنگوی نیروهای مسلح چندین بار از روز اول جنگ اعلام کرد «تنگه هرمز باز است»؛ بلافاصله این افراد سریع وااسلاما سر می‌دهند که دیدید سرداران به رهبری خیانت کردند!

 در نگاه اینها مسئولین به چند دسته خیانتکار ذاتی، خیانتکار متناوب، گاهی خیانتکار و گاهی صالح و مسئولین خیلی صالح که نمی‌گذارند سر کار بیایند تقسیم می‌شوند؛ در این نگاه سطحی اگر روحانی و ظریف اعدام شوند تمام مسائل کشور حل می‌شود، پس قوه قضائیه خائن است که تابه‌حال آنها را اعدام نکرده! متوجه نیستند که تفکر غرب‌گرایی وابسته به اشخاص نیست.

 و ازاین‌دست تصورات که طبق رصدهای دستگاه نظارتی ابتدا در کانال‌های موساد در تلگرام پخت‌وپز می‌شود و بعد توسط عده‌ای در ایتا پر می‌شود که لزوماً خائن هم نیستند، نگاه صفر و یکی به حکمرانی و عالم سیاست دارند.
 متوجه نیستند که کشورداری در منطقه ملتهب خاورمیانه و غرب آسیا که صدها سال درگیر جنگ بوده و در صدسال اخیر ملک طلق غربی‌ها محسوب می‌شده کار ساده‌ای نیست؛
شاید در روز چندین طراحی جدید و تغییر در این طراحی‌ها را بطلبد؛ ولی جاانداختن این موضوعات برای جماعت صفر و یکی خیلی سخت است. نمی‌فهمند که چرا رهبر شهید، ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ مذاکره را ممنوع کردند و ۱۹ فروردین همان سال مذاکره را مجاز شمردند و توضیحات سردار شهید باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح را هم خیانت سردار و تحمیل به رهبری تفسیر کردند. بعد که خود رهبری ۲۶ فروردین آنها تصمیم درستی دانستند حتی یک عذرخواهی از سردار شهید باقری بابت آن تهمت‌ها نکردند.

 متوجه نیستند که این جنگی که ما دو ماه است آن را داریم لمس می‌کنیم، از روز پیروزی انقلاب اسلامی جریان داشته و در بسیاری از اوقات به آستانه کنش نظامی هم رسیده؛ اما ما بی‌اطلاع بودیم و به تعبیر سردار شهید سلامی، رهبر انقلاب ۲۰ مرتبه ایران را از جنگ نظامی قطعی نجات دادند و رهبری همواره تأکید داشتند ایران به‌عنوان اتاق فرماندهی جبهه اسلام نباید درگیر جنگ شود. به تعبیر شهید اسماعیل هنیه اگر اتاق فرماندهی درگیر جنگ شد، دست‌وپای مقاومت به‌راحتی از کار می‌افتد و رهنامه اختاپوس صهیونیست‌ها نباید عملیاتی شود.

 متوجه نیستند ما در حال جنگ با ابرقدرت پذیرفته شده در کشورهای دنیا هستیم که همین امروز برای سفر به چین دارد چین را هم تهدید می‌کند.

 متوجه نیستند که معلوم است ما یک سیلی می‌زنیم، دوتا هم می‌خوریم؛ حمله می‌کنیم پیروز می‌شویم؛ حمله می‌کنیم شکست می‌خوریم. ما می‌زنیم، آنها می‌زنند و به تعبیر امام شهید، جنگ زدوخورد دارد و نهایتاً باید به یک جمع‌بندی نظامی برسیم؛ این جمع‌بندی را قوه عاقله نظام و تصمیم نهایی را ولایت فقیه می‌گیرند که مردم از مشروح رفت و برگشت‌های آنها بی‌اطلاع هستند. حتی وزرای دولت و نمایندگان مجلس اغلب از این اخبار روزانه بی‌اطلاع هستند و در سطح رئیس مجلس و رئیس دولت و فرماندهان اصلی و رؤسای جامعه اطلاعاتی کشور این اخبار مطرح می‌شود. جماعت صفر و یکی باید قبول کند که اینها خائن نیستند.

شاید در طول یک روز بارها پیام‌های گوناگون میان ایران و آمریکا ردوبدل شود و مسئولین سطح عالی با ده‌ها مسئول منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کنند تا به یک جمع‌بندی نهایی برسند. ممکن است این جمع‌بندی در صبح، ادامه جنگ باشد؛ اما عصر تغییر کند و به مذاکره برسد.

 کشورداری به همین پیچیدگی است؛ این جماعت و جریان بدون هیچ اطلاعاتی، دائم دم از خیانت می‌زنند؛ درحالی‌که نظام ولایت فقیه منافع قطعی سنتی آمریکایی‌ها را در این منطقه به‌تدریج از حلقوم آنها بیرون کشیده است.

رهبری از روایت پیروزی می‌گوید؛ اینها روایت شکست می‌خوانند. رهبری از نپرداختن به ضعف‌ها می‌گوید، اینها فقط از نقاط ضعف می‌گویند، اینها از زیر پتو و درون منزل دنبال جنگ نظامی هستند؛ اما متوجه نیستند که چرا رهبر شهید انقلاب ۲۰ بار ما را از درگیری نظامی عبور دادند؛ البته جرئت ندارند به رهبری هم بگویند ایشان هم نمی‌دانسته. متوجه نیستند که جنگ ما با آمریکا، فقط جنگ نظامی نیست. ۴۷ سال است به تعبیر امام شهید، آمریکا را به زانو درآورده‌ایم.

 مدیریت تنگه هرمز یعنی نابودی قدرت آمریکا؛ نمی‌فهمند که با آتش‌بس فقط شکل جنگ عوض شده، و جنگ تمام نشده.

|| برگرفته از فضای مجازی