تاریخ : 1348,پنجشنبه 11 دي07:00
کد خبر : 125356 - سرویس خبری : ایثارگران

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد اعلام کرد

طرح جدید بنیاد شهید برای ارتقای خدمات به ایثارگران



این طرح پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و با مشارکت بخش‌های مختلف بنیاد شهید و امور ایثارگران تدوین و ...

فاش نیوز - طرح «مدل مدیریت مورد» با هدف شناسایی فعالانه مسائل ایثارگران و ارتقا اثربخشی خدمات بنیاد شهید در استان های تهران و کرج به صورت ازمایشی اجرایی  شد.

به گزارش خبرگزاری دفاع پرس، فریده اولادقباد معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این مطلب که «مدل مدیریت مورد» یک برنامه سازمانی با محوریت مددکاری اجتماعی است خاطرنشان کرد: این طرح پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و با مشارکت بخش‌های مختلف بنیاد شهید و امور ایثارگران تدوین و وارد مرحله نشست‌های ٱموزشی شده است.

اولاد قباد

اولاد قباد افزود: دبیرخانه اجرای این طرح در اداره کل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید مستقر شده و فرآیند طراحی و اجرای آن با همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع، مرکز آمار و فناوری اطلاعات، مرکز نوسازی و تحول اداری، اداره کل حقوقی، حوزه فرهنگی و حوزه بهداشت و درمان دنبال می‌شود. به گفته اولاد قباد با تأکید رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، استان‌های تهران، البرز و شهرستان شهرری برای آغاز اجرای آزمایشی مدل مدیریت مورد انتخاب شده‌ است چرا که این مناطق به دلیل گستردگی جامعه هدف و تنوع مسائل و نیاز‌های ایثارگران، ظرفیت مناسبی برای ارزیابی و تکمیل این مدل پیش از اجرای سراسری دارد.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد، هدف از اجرای پایلوت، شناسایی نقاط قوت و ضعف طرح و فراهم‌سازی بستر‌های لازم برای اجرای موفق آن در سطح کشور است تا بتوان خدماتی هدفمندتر و اثربخش‌تر به جامعه ایثارگری ارائه کرد. دوره‌های آموزشی پیش‌بینی‌شده صرفاً جنبه نظری ندارند و با رویکردی کاملاً کاربردی برگزار می‌شوند تا کارکنان و مددکاران بتوانند در عمل از ظرفیت‌های این مدل برای شناسایی، پیگیری و حل مسائل ایثارگران بهره‌برداری کنند. 

اولادقباد افزود: در ادامه روند آموزش، قوانین، بخشنامه‌ها و فرآیند‌های مرتبط با حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی نیز برای شرکت‌کنندگان تشریح خواهد شد و نمایندگان معاونت‌های تخصصی بنیاد در این جلسات حضور خواهند داشت تا پاسخگوی سؤالات و ابهامات باشند.

وی با بیان اینکه اجرای موفق این طرح نیازمند برنامه‌ریزی، آموزش و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم است، خاطرنشان کرد: تلاش شده است پیش از آغاز رسمی اجرای طرح، فرصت کافی برای آماده‌سازی نیرو‌ها و هماهنگی‌های مورد نیاز فراهم شود تا نتایج مطلوب و قابل قبولی حاصل شود. 

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان ابراز امیدواری کرد اجرای موفق مدل مدیریت مورد در استان‌های تهران، شهرستان‌های استان تهران و البرز، زمینه‌ساز تحول در نظام مددکاری بنیاد شهید و ارتقای سطح رضایتمندی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در سراسر کشور شود.

گفتنی است؛ نشست‌های توجیهی و ٱموزشی مدیریت مورد روز‌های پنجشنبه و جمعه در استان‌های تهران و البرز و شهرستان‌های استان تهران با حضور مدیران، معاونین، مددکاران و سایر کارکنان استان‌ها برگزار شد.


منبع : دفاع پرس