تاریخ : 1348,پنجشنبه 11 دي07:00
کد خبر : 125443 - سرویس خبری : ایثارگران

رحماندوست: موضوع تحقیق و تفحص از بنیاد شهیددر دستور کار قرار دارد



فاش نیوز - نماینده ایثارگر تهران از آمادگی مجلس برای همکاری با دولت در راستای بررسی لایحه اصلاح و تجمیع قوانین ایثارگری خبر داد.

به گزارش فاش نیوز به نقل از روابط عمومی دفتر مجتبی رحماندوست، نماینده مردم تهران،ری،اسلامشهر،شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی، مجتبی رحماندوست، نماینده مردم تهران در بهارستان، با اشاره به دیدارهای خود با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: تاکنون دو دیدار با آقای دکتر موسوی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، داشته‌ام و در این جلسات درباره چالش‌ها، مشکلات و مطالبات ایثارگران گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: در جلسه دوم، ایشان با قاطعیت از به جریان افتادن لایحه اصلاح و تجمیع قوانین ایثارگری سخن گفت و ما نیز آمادگی خود را برای هرگونه همکاری و کمک در این زمینه اعلام کردیم. با این حال، با دقت در حال رصد عملکرد بنیاد هستیم و معتقدیم این فرآیند نباید بیش از این به طول بینجامد.

رحماندوست تأکید کرد: همچنان موضوع تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران در دستور کار قرار دارد و انتظار می‌رود اتفاقات جدی و مؤثری در این مجموعه رخ دهد.

وی با اشاره به شرایط ویژه بنیاد در ماه‌های گذشته اظهار داشت: می‌دانم که بنیاد شهید در دی‌ماه سال گذشته و در جریان جنگ، با دشواری‌ها و زحمات فراوانی مواجه بوده است؛ اما همان‌گونه که پیش‌تر نیز گفته‌ام، ایثارگران بخشی از عوارض جنگ هستند و نباید حتی برای لحظه‌ای از پیگیری حقوق و مطالبات آنان غفلت شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضعف کارشناسی را از چالش‌های جدی بنیاد شهید دانست و گفت: فقر کارشناسی همواره تهدیدی برای بنیاد بوده و همچنان نیز هست. افزون بر این، نوع نگاه به ایثارگران نیز نیازمند اصلاح و بازنگری است.

▫️رحماندوست در پایان خاطرنشان کرد: ایثارگران سرمایه‌های این نظام هستند؛ انسان‌هایی که با جان خود برای حفظ و استقرار این نظام سرمایه‌گذاری کرده‌اند. به لطف الهی شمار آنان کم نیست، اما باید تأکید کنم که حتی یک نفر از ایثارگران نیز زیادی نیست و همه آنان شایسته تکریم، حمایت و رسیدگی هستند.