
فاش نیوز - شرایط و وضعیت امروز همه چیز را جدا ارزش گذاری و اعتباری کرده و مسئولان با تعیین درصد همه را جدا و حق و حقوق می دهند .
وقتی جواب سلامی داده نشود دیگر چه سلامی، وقتی هر چیزی سر جای خودش نیست دگر جای چه توقعی هست، وقتی عدل وجود نداشته باشد و داد بیداد کنند آیا می توان توقعی داشت؟
آن روزی که با تمام وجود و اخلاص جان سالم خود را در کف دستانت برای دفاع مقدس تقدیم کردی، آیا امروز باید جان بیمار خود را فقط خودت به تنهایی نظاره گر باشی و دم نزنی؟
آن روزها، درصد، درجه، اعتبار، جانبازی، جانفشانی و ... همه و همه....مساوی بودند. اما امروز هر کدام از آنها از ارزش و اعتبار فرد سخن می گویند و حق و حقوق را می دهند. فرق آن جنگ و این جنگ چه بود؟ وقتی آنهایی که همه چیز شامل حال شان می شود که نباید بشود و آنهایی که شامل حالشان می شود که نمی شود بشود.
بعد از این همه سال دیگر چه انتظاری می توان از دیگران داشت؟ پس این الباقی را هم مثل قبل دست بر روی زانوهایت بگذار و برای خودت باش ای همسنگر بی سنگر.
آن روزها از درصد و رتبه و جانبازی و جانفشانی و شهید و... خبری نبود و سرباز و بسیجی و سپاهی و ارتشی همه و همه دارای یک معنا و هم ارزش بودند. اما امروز همه چیز را جدا ارزش و اعتباری داده اند و با درصد همه را جدا و حق و حقوق میدهند .
|| داود