تاریخ : 1405,یکشنبه 18 مرداد13:01
کد خبر : 126307 - سرویس خبری : مسائل و مشکلات ایثارگران

پرداختی ایثارگران طبق کدام مبنای قانونی است؟



 فاش نیوز - جانبازان تبصره یک هنوز نه حکم حقوقی دارند نه کد پرسنلی و نه آیتم‌های مندرج در فیش آنها به‌درستی اعمال شده و معمولاً در پایین‌ترین حالت محاسبه شده به‌طوری که نه از نظر سابقه و نه از نظر مدرک تحصیلی و نه دو گروه بالاتر که می‌بایست طبق قانون مصوب محاسبه شود نشده حتی آیتم‌های دیگر مثل ایاب‌وذهاب. مناطق کمتر توسعه‌یافته حق جذب بن روز جانباز و یا پاداشی یا خیلی چیزهای دیگر که در قانون حالت اشتغال هست و حتی معوقات همین آیتم‌هایی که در فیش حقوقی هم که در کمترین میزان هست از سال ۷۲ یا حتی حالت اشتغال شدن یا زمان مجروحیت داده نشده و حتی عنوان معوقه هم نیست که دلخوش باشند که در آینده داده می‌شود.
 و حتی سوابق ما قبل و بیمه‌پردازی که باید در پرونده جمع‌آوری شود. حتی مدرک تحصیلی هم تأثیر داده نشده. حتی جانباز بعد از سال‌ها باوجود کهولت سن و ازدیاد درصد جانبازی و تشدید ضایعه هنوز همان درصد است و حق پرستاری هم که هیچ!
 سؤال بنده از ریاست محترم و مسئولین کارگزینی این است که مبنای محاسبه شما برای پرداختی‌ها طبق کدام مبنای قانونی و یا قوانین خدمات کشوری است یا قوانین ایثارگری؟ لطفاً بفرمایید تا لااقل ما هم بدانیم تا از شبه که چندین سال است در بیاییم و لااقل قانونی که اعمال شده را برسی کنیم؟ چرا که نه طبق قانون تأمین اجتماعی، نه خدمات کشوری، نه نظام هماهنگ، نه نیروهای مسلح و نه قوانین خدمات‌رسانی به ایثارگران حالت اشتغال.

 || حسین