فاش نیوز - آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت رزمنده دلیر شهید علی تاجبخش از شهدای مدافع وطن استان خوزستان در گتوند برگزار شد.
به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز شهادت رزمنده دلیر شهید علی تاجبخش از شهدای مدافع وطن استان خوزستان آیین بزرگداشتی در شهر گتوند برگزار شد.
این آیین روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه سال ۱۴۰۴ از ساعت ۱۶ آغاز شد.
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت رزمنده دلیر شهید علی تاجبخش در مسجد صاحبالزمان(عج) گتوند برگزارشد و جمعی از خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در این مراسم حضور داشتند.
مجلس بزرگداشت ویژه خواهران نیز در همین ساعت با حضور خانواده شهیدان محمد و علی تاجبخش در منزل پدری شهدا در گتوند برگزار گردید.
همچنین آیین بزرگداشت دیگری بهمناسبت اربعین شهید علی تاجبخش در کنار تربت پاکش در گلزار شهدای گتوند برگزار شد که اقشار مختلف مردم در این مراسم شرکت کردند و یادش را گرامی داشتند.
شهید علی تاجبخش به همراه شهید ایرج سردارپور جانباز دفاع مقدس و برادرش شهید اصغر سردارپور در حمله آمریکا به آبادان روز دوشنبه ۲۲ تیرماه سال ۱۴۰۵ به فیض شهادت نائل آمد.
پیکر پاک علی تاجبخش و شهیدان ایرج و اصغر سردارپور پس از انتقال به گتوند، تشییع شد و در گلزار شهدای این شهر آرام گرفت.
شهید مدافع حرم محمد تاجبخش برادر شهید علی تاجبخش است که در روز دوشنبه ۱۶ مردادماه سال ۱۳۹۵ به همراه دوستش شهید علی عظیمی در منطقه الوعر استان تدمر سوریه به شهادت رسید.
شهید عباس تاجبخش و سردار شهید ابراهیم تاجبخش داییهای شهید علی تاجبخش هستند که در سال ۱۳۶۵ در نبرد با دشمن بعثی به شهادت رسیدند و حالا پس از سالها در بهشت میزبان خواهرزاده خود هستند.همچنین عموی این شهید که شهید محمد تاجبخش نام دارد نیز در دوران دفاع مقدس شربت شهادت نوشید و آسمانی شد.