تاریخ : 1405,یکشنبه 22 شهريور16:01
کد خبر : 127085 - سرویس خبری : خانواده شهدا

وداع مردم شهرستان دیر با پدر شهید سرافراز عملیات کربلای ۴


وداع مردم شهرستان دیر با پدر شهید سرافراز عملیات کربلای ۴

پدر گرانقدر شهید سرافراز مختار دولت جاوید در شهرستان دیر، پس از سال‌ها فراق و صبر به فرزند شهیدش پیوست.

فاش نیوز - حاج ابول دولت جاوید، پدر گرانقدر شهید سرافراز مختار دولت جاوید، پس از سال‌ها فراق و صبر، سرانجام دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

ابراهیمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه پدران و مادران شهدا با تقدیم عزیزترین سرمایه‌های خود، درس ایثار و فداکاری را به جامعه آموختند، اظهار داشت: شهدا مایه عزت، اقتدار و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و مسیر آنان همواره چراغ راه آیندگان خواهد بود.

وی با بیان اینکه صبر و بردباری این پدر بزرگوار در سال‌های پس از شهادت فرزندش، الگویی ماندگار از ایثار و گذشت است، افزود: یاد این اسوه صبر و استقامت در اذهان جامعه ایثارگری زنده خواهد ماند و فقدان ایشان موجب تألم خاطر مردم شهیدپرور شهرستان دیر شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیر با تأکید بر لزوم تکریم خانواده‌های معزز شهدا، گفت: مراسم تشییع و تدفین این پدر والامقام با حضور مسئولین، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار شهرستان دیر امروز یکشنبه برگزار خواهد شد.

شهید مختار دولت جاوید از رزمندگان سرافراز اسلام بود که در سال 1365 در عملیات کربلای 4 در منطقه آبادان به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در گلزار شهدای شهر آبدان شهرستان دیر آرام گرفته است.

انتهای پیام/