تاریخ : 1405,سه شنبه 24 شهريور18:59
کد خبر : 127119 - سرویس خبری : مقاومت اسلامی

تحولات عظیمی که دشمن را بشدت ترسانده!


تحولات عظیمی که دشمن را بشدت ترسانده!

امان‌الله دهقان فرد

 فاش نیوز - تحولات عظیمی که دشمن را به‌شدت ترسانده:
 ۱- تمام شواهد و قرائن و تحولات حاکی از آن است که دورهٔ رهبری حضرت آیت‌الله امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای دورهٔ هزیمت بیش‌ازپیش آمریکا و اقتدار روزافزون جبهه مقاومت است.
 ۲- آمریکا در مخمصه و باتلاق عجیبی گرفتار آمده و ایران به حاکم علی‌الاطلاق تنگه هرمز و خلیج‌فارس مبدل گردیده.
 ۳- پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه منهدم و از ۵۰ تا ۸۰ درصد تخلیه گردیده‌اند.
 ۴- محور مقاومت شامل ایران و عراق و یمن از فاز دفاعی به فاز تهاجمی انتقال پیدا کرده است.
 ۵- در طول یک هفته انصارالله و متحدینش ۵ هزار و ۴۰۰ کیلومتر از ساحل شرقی دریای سرخ از الحدیده تا جزیره میون در قلب باب‌المندب را آزادکرده و بر تجارت اروپا و تحرکات نظامی آمریکا و ناتو در دریای سرخ و غرب اقیانوس هند و بخش مهمی از آفریقا کنترل و تسلط پیدا کردند.
 ۶- آثار فرامنطقه‌ای شکست شیطان بزرگ و گاو شیرده‌اش در تنگه هرمز و باب‌المندب فراتر از حد تصور است و معادلات سیاسی؛ نظامی؛ امنیتی و اقتصادی منطقه در حال بازآفرینی است.
 ۷- اسرائیل به‌شدت لرزیده و ترسیده و بخش مهمی از مقدمات لازم جهت محاصره رژیم اشغالگر و تهاجم نظامی گسترده به این جرثومه فساد فراهم آمده. 
 ۸- هر آنچه در حال رخداد است در ذیل تحقق بشارت روح خدا امام خمینی ره است که دی‌ماه سال ۵۹ به خبرنگار مجله تایم تأکید کردند: «ما معادلات جهانی را تغییر خواهیم داد».
 ان یَنْصُرْکُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَکُمْ وَإِنْ یَخْذُلْکُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِی یَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَی اللَّهِ فَلْیَتَوَککّلِ الْمُؤْمِنُونَ ﴿۱۶۰﴾
 اگر خدا شما را یاری کند هیچ‌کس بر شما غالب نخواهد شد و اگر دست از یاری شما بردارد چه کسی بعد از او شما را یاری خواهد کرد و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند.

|| امان‌الله دهقان فرد