تاریخ : 1405,چهارشنبه 01 مهر14:29
کد خبر : 127393 - سرویس خبری : استان ها

اول مهر متفاوت در بروجرد؛ افتتاح مدرسه‌ای به‌نام «فرشته‌های میناب»



دبیرستان خیرساز «فرشته‌های میناب» همزمان با آغاز سال تحصیلی در بروجرد افتتاح شد.

فاش نیوز - دبیرستان خیرساز «فرشته‌های میناب» در روستای طنجور بروجرد همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و صبح اول مهرماه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بهروی یاراحمدی، رئیس آموزش‌وپرورش بروجرد، در آیین افتتاحیه با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز، اظهار داشت: امسال کلاس‌های درس بروجرد برای پذیرش حدود 57 هزار دانش‌آموز آمادگی کامل دارد و برای دومین سال متوالی، کلاس‌های درس بدون کمبود معلم تشکیل شده است.

وی با اشاره به نواخته‌شدن زنگ مهر و مقاومت در آغاز سال تحصیلی افزود: این زنگ به یاد ایثارگری‌های نیروهای مسلح و شهدای گرانقدر نواخته شد و یاد 5 شهید دانش‌آموز بروجرد در جنگ اخیر، 68 شهید دانش‌آموز دوران دفاع مقدس شهرستان و 168 دانش‌آموز شهید مدرسه شجره طیبه میناب را گرامی می‌داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش بروجرد با بیان اینکه دانش‌آموزان این شهرستان در مسابقات قرآنی، فرهنگی، ورزشی، علمی و مهارتی موفقیت‌های خوبی کسب کرده‌اند، عنوان کرد: گزارش کامل موفقیت‌های آموزشی بروجرد پس از جمع‌بندی داده‌های آماری امتحانات نهایی ارائه خواهد شد.

یاراحمدی با اشاره به توسعه فضاهای آموزشی خیرساز در بروجرد گفت: علاوه بر این مدرسه، دو فضای آموزشی دیگر توسط خیرین در حال ساخت است که یکی از آن‌ها در روستای طبریجان به‌زودی افتتاح می‌شود و مدرسه دیگر نیز در روستای مرو طی یک تا دو ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: دو فضای آموزشی دیگر نیز در روستاهای باده و تنگ‌لره در حال اجراست که با تکمیل آن‌ها، ظرفیت فضاهای آموزشی شهرستان افزایش خواهد یافت.

رئیس آموزش‌وپرورش بروجرد با اشاره به فرسودگی بخشی از فضاهای آموزشی شهرستان تصریح کرد: با وجود پیشینه ارزشمند بروجرد در حوزه آموزش، متأسفانه فضای آموزشی شهرستان بسیار فرسوده است و تجهیزات مدارس نیز کافی نیست؛ بنابراین برای جبران این کمبودها نیازمند مشارکت بیشتر خیرین هستیم.

یاراحمدی از خیرین خواست برای ساخت مدارس جدید در بروجرد مشارکت کنند و گفت: امیدواریم از دل چنین نشست‌هایی زمینه ساخت مدارس جدید فراهم شود و خیرین با اهدای فضاهای آموزشی، به توسعه زیرساخت‌های آموزش‌وپرورش شهرستان کمک کنند.

وی همچنین از پیگیری برای بازگرداندن نام خیرین به مدارس خیرساز خبر داد و افزود: با هماهنگی مسئولان شهرستان، اسامی خیرین به‌زودی به مدارس خیرساز بازگردانده می‌شود تا نام و یاد خیرین در این فضاهای آموزشی ماندگار باشد.

امام جمعه بروجرد: مدرسه‌سازی زمینه‌ساز تربیت دانشمندان آینده کشور است

حجت‌الاسلام سید علی حسینی، در این آیین با تأکید بر اهمیت علم و دانش در آموزه‌های اسلامی اظهار داشت: اسلام با علم و آموزش عجین شده و همواره با جهل و نادانی مبارزه کرده است.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) افزود: روزی پیامبر(ص) وارد مسجد شدند و دو گروه را دیدند؛ گروهی مشغول عبادت و گروهی مشغول درس و آموزش بودند. پیامبر(ص) در کنار گروهی نشستند که مشغول فراگیری علم بودند که این موضوع نشان‌دهنده جایگاه والای علم و دانش در اسلام است.

امام جمعه بروجرد با بیان اینکه علم موجب قدرت، پیشرفت و کمال انسان می‌شود، عنوان کرد: در هیچ‌یک از مکاتب الهی به اندازه اسلام بر علم و دانش تأکید نشده است و عالم و دانشمند در فرهنگ اسلامی جایگاه بسیار والایی دارد.

حسینی با اشاره به ترور دانشمندان ایرانی توسط دشمنان گفت: دشمنان ما به خوبی فهمیده‌اند که دانشمندان می‌توانند کشور را به پیشرفت و نجات برسانند، به همین دلیل با دانش و پیشرفت ایران مخالف هستند و دانشمندان ما را هدف قرار می‌دهند.

وی مدرسه‌سازی و توسعه فضاهای آموزشی را زمینه‌ساز رشد علمی کشور دانست و تصریح کرد: کمک به تعلیم و تعلم و ساخت مدرسه، زمینه‌ساز عالم و دانشمند شدن فرزندان این کشور است و خیرین مدرسه‌ساز در واقع در مسیر پیشرفت علمی ایران سرمایه‌گذاری می‌کنند.

امام جمعه بروجرد با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشور افزود: به لطف خداوند، جوانان ایرانی در حوزه‌های مختلف علمی توانسته‌اند به پیشرفت‌های قابل توجهی دست پیدا کنند و ایران امروز در مسیر دانشمندپروری و پیشرفت قرار دارد.

حسینی با بیان اینکه ایران آغازگر جنگ نیست، خاطرنشان کرد: دین ما دین صلح و صفاست، اما اگر دشمن جنگی را بر ما تحمیل کند، ملت ایران مرد میدان جنگ است و در برابر دشمن ایستادگی خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به توان علمی جوانان ایرانی گفت: امیدواریم به لطف خداوند، ایران در آینده به جایگاهی برسد که دانش و علم از این کشور به دیگر نقاط جهان منتقل شود و زبان فارسی نیز به عنوان زبان علم شناخته شود.

فرماندار بروجرد: نهضت عدالت آموزشی مسیر توسعه فضاهای آموزشی را هموار می‌کند

قدرت‌الله ولدی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم محمدرضا حافظی، خیر برجسته مدرسه‌ساز بروجردی، اظهار داشت: نهضت عدالت آموزشی یکی از برنامه‌های مهم دولت است و این مدرسه نیز در همین مسیر احداث و امروز به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به نقش مرحوم حافظی در توسعه فضاهای آموزشی افزود: مرحوم حافظی از خیرین برجسته مدرسه‌ساز کشور و از افتخارات لرستان و بروجرد بود و نام و یاد این خیر بزرگ در عرصه مدرسه‌سازی ماندگار خواهد ماند.

فرماندار ویژه بروجرد با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز شهرستان گفت: از میان حدود 57 هزار دانش‌آموز بروجرد، پنج دانش‌آموز عزیز شهرستان در جنگ اخیر به شهادت رسیدند که یاد و خاطره این شهدای دانش‌آموز و همه معلمان و دانش‌آموزان شهید ایران اسلامی را گرامی می‌داریم.

ولدی با اشاره به نام‌گذاری این مدرسه به نام «فرشته‌های میناب» عنوان کرد: اینکه نام شهدای میناب در کنار نام خیر مدرسه‌ساز این مجموعه قرار گرفته، نشان‌دهنده قدردانی از ایثار شهدا و تلاش خیرین در مسیر تعلیم و تربیت است.

وی همچنین با اشاره به همزمانی افتتاح این مدرسه با هفته دفاع مقدس تصریح کرد: آرامش و امنیتی که امروز امکان برگزاری کلاس‌های درس و فعالیت‌های آموزشی را فراهم کرده، حاصل تلاش نیروهای مسلح و مردم ایران اسلامی است که در دوران دفاع مقدس و دیگر میدان‌های دفاع از کشور ایستادگی کرده‌اند.

معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد با قدردانی از نیروهای مسلح، مردم و دستگاه دیپلماسی کشور افزود: مردم ایران در کنار نیروهای مسلح برای حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور تلاش می‌کنند و این ایستادگی موجب شده دشمنان در برابر اراده ملت ایران قرار گیرند.