
فاش نیوز - در پی درگذشت محرمعلی شفیعآبادی پدر شهیدان والامقام فریدون و حبیبالله شفیعآبادی، علیپناه قویدل، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین این ضایعه غمبار را تسلیت گفت و ازدرگاه خداوند متعال برای ایشان، رحمت واسعه الهی و همجواری با فرزندان شهیدش و برای بازماندگانش صبر و اجر مسئلت کرد.

شهید حبیبالله شفیعآبادی، هشتم فروردین ۴۴، در شهر قزوین به دنیا آمد و به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت و سرانجام بیست و یکم اردیبهشت ۶۵، در منطقه شرهانی توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر و پاها، شهید شد.
همچنین شهید فریدون شفیعآبادی، سوم اسفند ۵۲، در شهر قزوین به دنیا آمد و به عنوان سرباز نیروی انتظامی خدمت میکرد و سرانجام بیست و دوم مهر ۷۲، در محور دیواندره - سقز هنگام درگیری با گروههای ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید و مزار مطهر شهیدان شفیعآبادی در گلزار مطهر شهدای شهر قزوین قرار دارد.
پیکر مطهر پدر گرانقدر شهیدان، شنبه ۲۵ مهر ساعت ۱۵ از امامزاده حسین (ع) به سمت قطعه والدین گلزار مطهر شهدای شهر قزوین تشییع و به خاک سپرده شد.