تاریخ : 1405,چهارشنبه 13 آبان14:23
کد خبر : 128574 - سرویس خبری : اقدامات بنیاد شهید

بنیاد شهید با «پردیس سلام شهید» میزبان دانش‌آموزان در ۱۳ آبان شد



فاش نیوز - مدیرکل فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امسال برای نخستین بار، بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز مدارس شاهد تهران پیش از حضور در راهپیمایی، از «پردیس سلام شهید» در مجموعه‌ی بنیاد شهید بازدید و از خدمات فرهنگی و پذیرایی آن بهره‌مند می‌شوند.

دفاع‌پرس، «سید علیرضا فاطمیان‌پور»، مدیرکل فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، با اشاره به فرا رسیدن روز ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار و استکبارستیزی و روز دانش‌آموز، اظهار داشت: ساختمان اصلی بنیاد شهید در مسیر راهپیمایی دانش‌آموزان قرار دارد و امسال با همکاری وزارت جهاد کشاورزی — که با ما همسایه هستیم — کار مشترکی با عنوان «پردیس سلام شهید» طراحی کرده‌ایم.

آبان

وی با تشریح جزئیات این پردیس گفت: مجموعه‌ی کار‌های میدانی بنیاد شهید در قالب ۱۶ غرفه برپا شده که در بخشی از آن خدمات پذیرایی برای همه‌ی دانش‌آموزان فراهم شده و در کنار آن، اقلام فرهنگی متنوع نیز به دانش‌آموزان ارائه می‌شود. به گفته‌ی وی، برنامه‌های متکثر هنری و فرهنگی نیز در غرفه‌ها برگزار می‌شود و استیجی برقرار است که در طول کل مراسم، گروه‌های سرود دانش‌آموزی به‌صورت متنوع در آن اجرا خواهند داشت.

فاطمیان‌پور از برپایی غرفه‌ی ویژه‌ی شهدای میناب نیز خبر داد و افزود: تصاویر شهدای عزیز میناب را به دست بچه‌ها تقدیم خواهیم کرد تا در راهپیمایی همراهشان باشد و مظلومیت این شهدا را به جهان برسانند.

مدیرکل فرهنگی بنیاد شهید خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین سال، هماهنگی‌ای انجام شده که بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز از مدارس شاهد در مجموعه‌ی بنیاد شهید حضور یابند، پذیرایی شوند، اقلام فرهنگی دریافت کنند و پس از بازدید از غرفه‌ها به سمت جایگاه حرکت کنند. وی ابراز امیدواری کرد که با این اقدام، حرکت مدارس شاهد تهران از مقابل بنیاد شهید در روز ۱۳ آبان پایه‌گذاری شود.