تاریخ : 1391,دوشنبه 01 آبان15:00
کد خبر : 17028 - سرویس خبری : حقوقی و قوانین

قوانین قابل احترام



مخالف  - قانون زمانی قابل احترام است که متعادل باشد و برای همه بصورت یکسان اجرا گردد.

فوق العاده ایثارگری در قانون خدمات کشوری برای همین موضوع ازابتدای سال 88 در احکام کارکنان درج می گردد. کارکنان ایثارگر دولت از بابت منشا ایثارگری از ده ها امتیاز برخوردار هستند و البته این قانون زمانی به سمت تعادل سیر خواهد نمود که براساس قیمت تمام شده همه خدماتی که به کارمند ایثارگر از بابت منشاء ایثارگری داده می شود به همان میزان به ایثارگر بدون شغل دولتی نیز اعطا گردد.

برای مثال :

- کارمند ایثارگر می تواند تا 4 سال و یا بیشتر بدون اینکه کاری انجام دهد در ماموریت تحصیلی در حال تحصیل باشد و حقوق از دولت دریافت کند.

- از پرداخت حق بیمه و مالیات معاف است.

- از ارتقا یک طبقه شغلی در قانون خدمات کشوری و ارتقا یک رتبه در قانون اعضاء هیات علمی برخوردار است.

- از پرداخت صد درصد هزینه درمان بصورت واقعی برخوردار است .

و سرجمع این خدمات رقم قابل ملاحظه ای است ( بیش از رقم حداقل حقوق فعلی )

و در نهایت، دریافت دو حقوق از بیت المال و یا حتی دارا بودن دو شغل دولتی به صورت همزمان در شرایط فعلی که بسیاری از جانبازان زیر25% بیکار مشمول حداقل تسهیلات نیز نیستند عادلانه نیست. چون دریافت حقوق با منشا ایثارگری در همه ادارات در حال اجراست.

"بهترین تصمیم دولت در این خصوص این است که اگر در میان کارکنان بنیاد یا سایر سازمان ها افرادی هستند که از دو محل حقوق دریافت می نمایند آن ها نیز باید قطع شود و همزمان امتیاز فوق العاده ایثارگری مندرج در احکام افزایش داشته باشد "

توزیع عادلانه ثروت بین مردم از اصول قانون اساسی کشور ماست.

من می دانم نظرم درج نخواهد شد ولی اگر هم درج شد برای دریافت منفی از اکثریت جانبازان شاغل با درصد بالا آمادگی دارم! چون بیش از آن که در پی تایید باشم در جستجوی عدالت علی هستم. و انتطارم این است که دوستان با توجیه منطفی منفی بدهند.