
فاش نیوز - مدیر پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران در واکنش به مطلب منتشر شده در فاش نیوز با عنوان "بنیاد شهید به فکر اعتبار خود باشد!" اخبار منتشر شده درباره عدم احراز شهادت طلبه شهید "علی خلیلی" را شدیدا" تکذیب کرد.
"مهدی ایزدی" دراین باره گفت: در مورد خبری که در سایت آورده اید مبنی بر اینکه بنیاد شهید شهادت شهید علی خلیلی را احراز نمی کند. این نکته را خدمتتان عرض کنم که اینچنین نیست. حتی شخص آقای شهیدی هم در مراسم یادبود ایشان شرکت کردند و همانجا هم سخنرانی کردند و بیان داشتند که از نظر مدیریت بنیاد ایشان شهید محسوب می شوند و ایشان در راه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیده اند.
وی که خود ازجانبازان دفاع مقدس است افزود: از نظر بنیاد کسانی که در راه امر به معروف و نهی از منکر دچار حادثه از قبیل مجروحیت و حتی شهادت می شوند تحت حمایت و پوشش بنیاد قرار می گیرند. فقط در سیر مراحل اداری باید مراجع مرتبط نظیر بسیج یا ستاد امر به معروف و نهی از منکر هم مدارک مورد نیاز را به بنیادارائه نمایند. در مورد ایشان هم پرونده در بنیاد شهید تشکیل شده است و در کمیسیون احراز هم مطرح شده است و مراجعی مانند 134 سپاه یا ستاد امر به معروف هم باید مدارک مورد نیاز را تکمیل نمایند تا پرونده ایشان در بنیاد تکمیل شود.

ایزدی که خود درزمینه احراز وتشکیل پرونده دربنیادشهید وامورایثارگران مسئولیت مستقیم دارد اظهارداشت: فردی که در جبهه مجروح یا شهید می شود یک روند اداری باید طی شود تا پرونده اش تکمیل شود. یک مبحث کلیت پذیرش شهید است و یک مبحث هم مربوط به یک سری کارها وتشریفات اداری مربوط به تشکیل پرونده می باشد که در بحث کلیت، بنیاد شهید مسائل مربوط به امر به معروف و نهی از منکر را پذیرفته ولی باید یک سری مراحل اداری طی شود تا پرونده تکمیل گردد.
مدیراموراداری وپذیرش بنیاد درپاسخ به این سئوال که علت اخباری که اخیرا" دررسانه های مختلف چه بوده است نیز گفت: آقای شهیدی اصلا" و ابدا" این صحبت را نفرموده اند. متاسفانه یک سری رسانه ها هستند که رعایت برخی مقولات را نمی کنند و یکسری افراد به هر دلیلی شاید می خواهند بنیاد را تحت فشار قرار دهند یا قصد تسریع در روند این ماجرا را دارند خبر نپخته ای را رسانه ای می کنند و با این کار احساسات افراد را هم جریحه دار می کنند.
آقای شهیدی در هیچ کجا عدم پذیرش شهادت ایشان را مطرح نکرده اند و حتی آقای انصاری و برخی معاونت های بنیاد هم مصاحبه کرده اند که شهادت ایشان مورد پذیرش بنیاد می باشد. و تا به الان به بنده که مسئول کمیته احراز هستم نفرموده اند که شهادت ایشان را نپذیرید.
تا به الان نه سپاه و نه ستاد امر به معروف مدارک مربوط به شهید خلیلی و حکم دادگاه ایشان را هم هنوز به ما نداده اند. اما پرونده ایشان در بنیاد تشکیل شده و از منظر ما احراز شهادت ایشان مورد پذیرش می باشد و سیر اداری تکمیل پرونده ایشان دارد انجام می شود و منتظر باقی مدارک از مراجع ذیربط هستیم.