
گردهمائی خانواده های شهدا و ایثارگران مهدیشهر
به مناسبت ایام الله دهه فجر و بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان فجر آفرین، گرد همائی خانواده های شهدا و ایثارگران و بسیجیان مسجد پامنار مهدیشهر همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء در این مسجد برگزار شد.
در این آئین، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حجت الاسلام بارانی، امام جمعه مهدیشهر، ضمن خیر مقدم به حاضران، گزارشی کوتاه از وضعیت کلی شهرستان خصوصا آمار شهدا و ایثارگران و نقش این شهرستان در پشتیبانی از جبهه های جنگ و روحیات انقلابی و ولائی مردم این خطه را ارائه داد.
حجت الاسلام والمسلمین حسنی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با ذکر حدیثی قدسی، منزلت و جایگاه رفیع شهیدان را تبیین کرد و ضمن ابراز خرسندی از دیدار مردم و خانواده های شهدا و ایثارگران مهدیشهر، سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
وی گفت: عموما سه نوع انقلاب در جهان به وقوع پیوسته است. اول، حکومت اقلیت بر اکثریت که تحت ایدئولوژی خاصی، سازمان یافته و اقلیتی موفق می شوند بر مسند قدرت تکیه زده و دیگران را مجاب به اطاعت نمایند مثل اتحاد جماهیر شوروی سابق. دوم، حکومت مردم بر مردم است که همه مردم در آن نقش دارند و هیچ ایدئولوژی و منطقی بر مردم حکومت نمی کند و به تناست ضرورت و نیاز دائم التغییر است. سوم ، حکومت خدا بر مردم است که قوانین آن فرا انسانی و لایتغیر بوده و بر همه شئون زندگی انسان ها حاکمیت دارد.
این حکومت را خداوند خلق می کند و پیامبران راهنمای بشریت به سوی قله کمال هستند و قانون اساسی این نوع حکومت ها نیز برگرفته از قرآن و دین است. به دلیل همین ویژگی هاست که انقلاب اسلامی از روز اول شکل گیری تا بحال در یک مسیر روند رو به رشد خود را سپری کرده و هرگز تغییر موضع و هدف نداده است لذا باید نسل جوان را با معارف دین و حقایق انقلاب آشنا کرد .
ایشان با دعا برای عزت و سربلندی اسلام ومسلمین و تحقق آرمان های متعالی شهیدان و امام راحل، به سخنان خود خاتمه داد .