تاریخ : 1393,شنبه 02 اسفند15:19
کد خبر : 32063 - سرویس خبری : اخبار

نرم افزار هاتف در سراسر کشور مستقر می شود



رییس مرکز امورارتباطات و مراجعات بنیاد شهید و امور ایثارگران(هاتف) گفت: سیستم نرم افزاری هاتف با هدف کاهش مراجعات و ارائه خدمت بدون نیاز به مراجعه حضوری به بنیاد از اسفند ماه 93 در سراسر کشور مستقر و اجرایی می شود.

بهروز بزرگی، رییس مرکز ارتباطات و مراجعات بنیاد شهید و امور ایثارگران (هاتف) در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی «ایثار»، گفت: با توجه به اجرای نقشه راه اصلاح نظام اداری بر اساس سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تاکیدات ریاست جمهور مبنی بر صیانت از حقوق مردم در نظام اداری و در راستای احیای مرکز هاتف که از طرح های نوآورانه و تحولی بنیاد است، این مرکز سیستم نرم افزاری مورد نیاز خود را طراحی و با همکاری اداره کل آمار و فناوری اطلاعات آماده سازی و در دی و بهمن ماه 93 در چهار استان البرز، قزوین، تهران بزرگ و سمنان به صورت آزمایشی اجرا کرده است.

رییس مرکز ارتباطات و مراجعات بنیاد، اظهار داشت: این نرم افزار شامل فرآیند ثبت درخواست از طریق انواع ارتباط جامعه ایثارگری با بنیاد به شکل حضوری، تلفن 1616 و مراجعه از بنیاد به جامعه شاهد و ایثارگر شامل طرح سپاس، پایش سلامت، دیدارهای مدیران و ملاقات ها و همچنین انواع ارتباط در آینده مانند اینترنتی و استفاده از پیامک است.

بزرگی افزود: این نرم افزار امکان ارتباط با سایر سیستم ها و رسیدگی به درخواست در حوزه های تخصصی و ثبت خدمات ارائه شده در پرونده الکترونیک ذی نفع و همچنین پی گیری های مورد نیاز و استاندارد زمان پاسخ گویی را شامل می شود که با هدف کاهش مراجعات و ثبت درخواست و ارائه خدمت بدون نیاز به مراجعه حضوری طراحی شده و در اسفند ماه سال جاری در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور مستقر و اجرایی خواهد شد.