تاریخ : 1393,چهارشنبه 06 اسفند19:23
کد خبر : 32296 - سرویس خبری : اخبار

بزرگداشت شهید عبدالله بهمنی



گروه اجتماعی: مراسم بزرگداشت شهید عبدالله بهمنی امروز چهارشنبه، ۶ اسفند در یادمان شهدای گمنام رامشیر برگزار شد.

عباس بنی‌اسد رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رامشیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری مراسم بزرگداشت شهید عبدالله بهمنی در یادمان شهدای گمنام رامشیر خبر داد و گفت: پیکر پاک شهید عبدالله بهمنی در تاریخ 4 آذر سال 88 به‌عنوان شهید گمنام در شهرستان رامشیر خاکسپاری شد که در روزهای اخیر مورد شناسایی قرار گرفت.

وی اظهار کرد: در روزهای گذشته هویت این شهید به‌وسیله بررسی‌های پزشکی و آزمایشات DNA به نام عبدالله بهمنی فرزند زاهد شناسایی شد. این شهید متولد 1 فروردین سال 48 است. وی در دوران جنگ تحمیلی عضو لشکر 21 حمزه بود که در تاریخ 21 تیر 67 در دهلران به شهادت رسید.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رامشیر ادامه داد: مراسم بزرگداشت شهید عبدالله بهمنی امروز چهارشنبه، 6 اسفند در یادمان شهدای گمنام رامشیر با حضور امیر سرتیپ نادر نجفی فرمانده لشکر 21 حمزه و خانواده شهید بهمنی برگزار شد.

یادآور می‌شود، بر اساس توافق انجام شده با خانواده شهید، پیکر مطهر شهید عبدالله بهمنی در رامشیر باقی و میهمان مردم این خطه خواهد بود.