تاریخ : 1394,یکشنبه 17 خرداد19:05
کد خبر : 35021 - سرویس خبری : مقاومت بین الملل

استقبال انصارالله ازکنفرانس صلح ژنو


استقبال انصارالله ازکنفرانس صلح ژنو

انصارالله یمن از دعوت گروه‌های سیاسی در این کشور توسط سازمان ملل برای برگزاری نشست صلح در ژنو استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از المیادین، محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن از دعوت گروه‌های سیاسی در این کشور توسط سازمان ملل برای برگزاری نشست صلح در ژنو استقبال کرد.

عبدالسلام ضمن استقبال از برگزاری نشست صلح در ژنو که قرار است 24 خردادماه برگزار شود، از حضور بدون پیش شرط انصارالله در این نشست خبر داد.

شب گذشته سخنگوی سازمان ملل متحد از برگزاری کنفرانس صلح یمن در ژنو سوئیس به تاریخ 14 ژوئن (24 خرداد) خبر داد.

پیش از این دولت خودخوانده «عبد ربه منصور هادی» موافقت خود را برای شرکت در این کنفرانس اعلام کرده بود.

کنفرانس صلح ژنو که به ابتکار سازمان ملل و با هدف نیل به راهکار سیاسی در بین گروه‌های یمنی برگزار می‌شود، پیش از این به دلیل ارائه کارشکنی سعودی‌ها به تعویق افتاده بود.

سازمان ملل و شورای امنیت اعلام کرده‌اند که طرفین بحران برای شرکت در کنفرانس ژنو نباید هیچ‌گونه پیش‌شرطی را اعلام کنند.

متجاوزان به یمن همواره عقب‌نشینی نیروهای یمنی از شهرهای یمن و بر زمین گذاشتن سلاح را به عنوان پیش‌شرط مذاکرات مطرح کرده‌اند که احتمالاً در این کنفرانس سخنی از پیش‌شرط مطرح نشده و از خواسته خود عقب‌نشینی کرده‌اند.

انتهای پیام/