تاریخ : 1394,دوشنبه 26 مرداد18:55
کد خبر : 36725 - سرویس خبری : اخبار

دعوت مسئولان بنیادبه مناظره برای مبارزه بافسادسیستمی


دعوت مسئولان بنیادبه مناظره برای مبارزه بافسادسیستمی

چنانچه هیات و رییس آن اجازه دهند مسئولین بخش اقتصادی و ایثارگران بنیاد را به منظور شفاف سازی و تنویر افکار عمومی به یک مناظره در حضور ایثارگران و اصحاب رسانه دعوت می کنم

فاش نیوز -  عضو برجسته گروه تحقیق وتفحص مجلس از بنیاد شهید وامورایثارگران مسئولان  بنیاد را درباره شکل گیری فساد سازمان یافته دراین نهاد انقلابی وشیوه مبارزه با آن به مناظره فراخواند  

یوسف مجتهد دراین باره گفت: متاسفانه فساد مالی و اداری در کشور به صورت سیستمی شده است. افراد فاسد به خوبی همدیگر را حمایت می کنند. اگر یک فاسد را از بدنه اقتصادی بتوانی با ترفندی اخراج کنی سریعا" در مجموعه ای بالاتر به کار گرفته می شود.

وی که از مسئولان سابق بنیاد و خود از جانبازان دردمند دفاع مقدس است اظهارداشت: حقیر به عنوان مجری تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران ، چنانچه هیات و رییس آن اجازه دهند مسئولین بخش اقتصادی و ایثارگران بنیاد را به منظور شفاف سازی و تنویر افکار عمومی به یک مناظره در حضور ایثارگران و اصحاب رسانه دعوت می کنم تا ابعاد فساد گسترده را افشا کنم و بگویم چه بر سر اموال ایثارگران آورده اند. وبه نکاتی اشاره خواهد شد که قطعا" ایثارگران به عنوان سهامدار می توانند با تنظیم شکایت افراد مفسد را به مجازات برسانند.


کد خبرنگار : 20