تاریخ : 1394,یکشنبه 01 شهريور14:29
کد خبر : 36959 - سرویس خبری : ورزشی

سومین دوره مسابقات آزاد تیراندازی جانبازان و معلولین برگزار می‌شود.

برگزاری مسابقات آزاد تیرانداری جانبازان و معلولین



رقیه الله کرمی، رئیس انجمن تیراندازی جانبازان و معلولین در گفتگو با خبرنگار حوزه سایر حوزه‌ها گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با هدف از برگزاری این مسابقات و زمان برگزاری اظهار داشت : مسابقات آزاد باشگاهی تیراندازی که برای سومین سال متوالی برگزار می‌شود تا حدودی هدف ورزشکاران را تأمین می‌کند .
 
وی بیان کرد: هدف از برگزاری این مسابقات تمرین و آمادگی بیشتر ورزشکاران برای مسابقات پیش‌رو است.
 
کرمی، ادامه داد : جشنواره فرهنگی ورزشی مهر‌ رضوی که در مشهد از 20 تا 25مردادماه برگزار شد برای مسابقات آزاد تیراندازی یک پشتوانه برای حضور ورزشکاران جوان و جدید بود.
 
رئیس انجمن تیراندازی، افزود: مسابقات آزاد تیراندازی از 3تا 6شهریورماه در فدراسیون جانبازان و معلولین برگزار می‌شود.
 
گفتنی است : هرساله 28 استان در این رقابت‌ها شرکت دارند ولی امسال نیز در استان بوشهر و یزد در این رقابت‌ها شرکت خواهند داشت.