تاریخ : 1394,چهارشنبه 01 مهر13:57
کد خبر : 37741 - سرویس خبری : اخبار

گزارشی دیگر از کاروان حج جانبازان


گزارشی دیگر از کاروان حج جانبازان

جانباز حاضر در کاروان جانبازان در مراسم حج 94، امکانات پزشکی و رفاهی در نظر گرفته‌شده را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: احساس حضور در سرزمین وحی غیرقابل‌ توصیف است.

جانباز حاضر در کاروان جانبازان در مراسم حج 94، امکانات پزشکی و رفاهی در نظر گرفته‌شده را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: احساس حضور در سرزمین وحی غیرقابل‌ توصیف است .

حسن درودی جانباز 70 درصد دفاع مقدس در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی «ایثار» احساس حضور در سرزمین وحی را غیرقابل‌ توصیف عنوان کرد و گفت: انتظار آمدن به خانه خدا را نداشتم و به‌صورت ناگهانی مقدمات این سفر برای من مهیا شد.
وی افزود: پس از حضور در خانه خدا، ابتدا برای سلامتی رهبر معظم انقلاب دعا کردم و از خداوند ظهور حضرت ولی عصر(عج) را خواستم. همچنین برای سلامتی و شفای تمام جانبازان، بیماران و دردمندان به درگاه خداوند متعال دعا کردم.
این جانباز شیمیایی دفاع مقدس برخورد تمام اعضای کاروان، مسئولان و حجاج ایرانی و سایر کشورها را با کاروان جانبازان همراه با احترام بسیار زیاد دانست و گفت: تمام امکانات رفاهی و پزشکی برای این سفر معنوی برای جانبازان در نظر گرفته‌شده است و از مسئولان بابت این زحمات تشکر می‌کنم.
اکبر فرخی مقدم جانباز 70 درصد دفاع مقدس نیز در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی «ایثار» گفت: پس از حضور در خانه خدا برای سلامتی رهبر انقلاب و ظهور آقا امام زمان (عج) دعا کردم.
وی حضور تمام مسلمانان جهان در خانه خدا را نشانه‌ای از وحدت و برادری آنان دانست و گفت: زیارت خانه خدا ارتباط بین مسلمانان جهان را نشان می‌دهد.