تاریخ : 1394,دوشنبه 06 مهر14:13
کد خبر : 37875 - سرویس خبری : اخبار

دفترچه خاطرات غواصی که کوچک‌ترین ژنرال تخریب دنیا بو/عکس


دفترچه خاطرات غواصی که کوچک‌ترین ژنرال تخریب دنیا بو/عکس

صبح اول مهرماه به صدا در آمدن زنگ مدارس، مردم برای آغاز مهری جدید به پا خواستند و این در حالی است که سی و چند سال پیش، تنها صدایی که مردم برای نشنیدن آن دعا می‌کردند، آژیر خطر بمباران بود.

 صبح اول مهرماه با به صدا در آمدن زنگ مدارس، مردم برای آغاز مهری جدید به پا خاستند و این در حالی است که سی و چند سال پیش، تنها صدایی که مردم برای نشنیدن آن دعا می‌کردند، آژیر خطر بمباران بود.
صدایی که خبر از جنگ داشت و مهر سال 59 را جوری دیگر به تصویر کشید.
دفاع مقدس سر آغاز شروع جدیدی در زندگی مردم بود، مردمی که از ریز و درشت آنها برای دفاع از خاک ندای «انا الحق» سر دادند و لبیک گویان به خط مقدم شتافتند.
به همین خاطر در آن زمان بسیاری از دانش آموزان، مدارس را به شوق حضور در جبهه رها کردند و سراسیمه، به لطف کلک‌هایی که از روی بچگی می‌زدند، خودشان را در بین رزمندگان جا می‌کردند.
«مهرداد عزیز اللهی» هم یکی از همان دانش آموزانی است که هرجور بود خودش را به میدان‌های نبرد کشاند و هرچند تحصیلاتش در سطح راهنمایی بود اما در دانشگاه جبهه تا حدی پخته شد که او را «سردار کوچک» خطاب می‌کردند.
شهید مهرداد عزیز اللهی متولد مهر ماه سال 1346 در شهر اصفهان است و تحصیلات راهنمایی را به پایان نرسانده بود که با جثه‌ای کوچک ولی روحی بلند و شجاعتی وصف ناپذیر به جبهه اعزام شد و همزمان با حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، در سنگر علم و دانش و تا قبل از شهادت درس خود را تا سال سوم هنرستان در رشته برق الکترونیک ادامه داد.
شهید «مهرداد عزیز اللهی» در سال ۱۳۶۴، در عملیات کربلای ۴ در جزیره «ام الرصاص» در حال غواصی به شهادت رسید و جاودانه شد.
در زیر چند برگی از دست‌نوشته‌های شهید عزیز اللهی به همراه تصاویر کارت‌ دانش‌آموزی، کارت عضویت در انجمن ورزش‌های رزمی استان اصفهان و کارت اعزام او به جبهه آمده است:

 







 


منبع : ایمنا