تاریخ : 1394,چهارشنبه 08 مهر14:35
کد خبر : 37945 - سرویس خبری : اخبار

مجری جانباز صداوسیما در بیمارستان بستری شد


مجری جانباز صداوسیما در بیمارستان بستری شد

محمد رحمان نظام‌ اسلامی، مجری برنامه قدیمی «صبح بخیر ایران» و از جانبازان دفاع مقدس،مدتی است که در بیمارستان بستری است.

به گزارش فاش نیوز محمد رحمان نظام اسلامی،مجری توانمند صداوسیما در بیمارستان بستری شد.

نظام اسلامی مجری برنامه قدیمی «صبح بخیر ایران» و از جانبازان دفاع مقدس صبح روز یکشنبه 5مهرماه در بیمارستان خاتم الانبیاء بستری شد.

محمدرحمان نظام اسلامی که از مجریان برجسته صدا و سیما در سال های گذشته و دوران دفاع مقدس می باشند به دلیل عفونت استخوانی که ناشی از اصابت ترکش‌های زمان جنگ در بدنش بود، در بیمارستان خاتم‌النبیاء بستری شد و اکنون تحت مراقبت است.
سید محمد رحمان نظام اسلامی مجری مشهور و با سابقه تلویزیون ایران یکی از این دلباختگان جبهه است که با گزارش‌های هیجان انگیز خود از جبهه ها خبر از سلامتی و پیروزی را در دوران دفاع مقدس از طریق امواج در خانه‌های مردم نجوا می کرد.
گفتنی است نظام اسلامی برادر شهید و جزو جانبازان دفاع مقدس می باشد . نظام اسلامی که اهل خرمشهر است بعد از شهادت برادرش  به عنوان گزارشگر جنگی به جبهه ها رفت و در اواخر سال 1362 در عملیات خیبر یک پای خود را از دست داد و به درجه جانبازی نا
ئل آمد . 

نظام اسلامی پیش‌تر مدیریت گروه ایران و جامعه رادیو ایران را برعهده داشت.