تاریخ : 1387,چهارشنبه 16 بهمن13:26
کد خبر : 382 - سرویس خبری : اخبار

جانبازان 20 درصد شيميايي و اعصاب و روان مستمري دريافت مي کنند



فاش نيوز به نقل از ايرنا - جانبازان 20 درصد شيميايي و اعصاب و روان فاقد شغل و درآمد با تاييد سازمان هاي بنياد شهيد و امورايثارگران استان مربوطه مستمري دريافت مي کنند.
 دکتر "غلامرضا طائبي "قائم مقام معاونت بهداشت و درمان بنياد شهيد و امورايثارگران با اعلام اين خبر گفت همچنين جانبازاني که درصد جانبازي آنها 25 درصد به بالا و بيکار محض باشند حتي در صورتي که از کارافتادگي کلي آنان در کميسيون پزشکي تاييد نشود، مشمول دريافت مستمري خواهند شد.
وي ادامه داد اين گروه از جانبازان پيش از اين هيچ گونه مستمري دريافت نمي کردند.
طائبي اضافه کرد اين جانبازان با پيشنهاد و تاييد سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مربوطه مشمول اين دريافت ها خواهند شد.
رييس کميسيون پزشکي بنياد شهيد و امور ايثارگران اظهار داشت بيکاري محض به معناي عدم اشتغال در ارگان ها، مراکز دولتي و غير دولتي و عدم دريافت حقوق است.
{comments}