
فاش نیوز - علی بخشی یادگار شیرپیرجبهه ها، حاج ذبیح الله بخشی معروف به "حاج بخشیِ" حبیب ابن مظاهرجبهه ها ی حق علیه باطل، از جمله کسانی است که به اتفاق دیگر برادرانش، حاجی بخشیِ پدر را در جبهه ها همراهی می کرده که در این راه دوتن از برادرنش دردفاع از آرمانهای اسلام و انقلاب به درجه رفیع شهادت رسیده اند و خودِ علی نیزبه افتخارجانبازی نائل آمده است.
به گفته خودش، در سال 61 در عملیات آزادسازی خرمشهر در کنار پدرش نقش فعالی داشته و در سال 63 و در عملیات خیبر نیز بر اثر اصابت گلوله خمپاره و موج انفجارناشی از آن، دچار موج گرفتگی شده و مدتها دربیمارستان بستری بوده است.
علی بخشی طی چند روز گذشته به علت عارضه ریوی در بخش مراقبت های ویژه "آی سی یو" بستری بوده و حال عمومی اش رضایت بخش اعلام شده است.
در ملاقاتی که حسب وظیفه با وی دربخش "آی سی یو"ی بیمارستان خاتم اللانبیاء(ص) داشتیم، گوشه ای از ناگفته های خود و خطرات و خاطراتش از دففاع مقدس را بازگوکرد.
این رزمنده و جانباز جنگ تحمیلی، با روحیه ای مثال زدنی در کنار خانواده اش در کرج زندگی می کند.
حاج علی دو فرزند پسر دارد که در امورات کاری و منزل او را همراهی می کنند.