تاریخ : 1395,سه شنبه 02 آذر16:12
کد خبر : 50620 - سرویس خبری : ورزشی

مسابقات کشوری دارت و شنای جانبازان و فرزندان ایثارگران


مسابقات کشوری دارت و شنای جانبازان و فرزندان ایثارگران

مسابقات کشوری دارت و شنا به صورت همزمان در دو رده جانبازان و فرزندان ایثارگران، فردا در رامسر آغاز می شود.

فاش نیوز -  مسابقات کشوری دارت و شنا به صورت همزمان در دو رده جانبازان و فرزندان ایثارگران، فردا در رامسر آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار ما، رئیس اداره مسابقات اداره کل تربیت بدنی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: مسابقات کشوری دارت و شنا به صورت همزمان در دو رده جانبازان و فرزندان ایثارگر از تاریخ سه شنبه 2 آذر ماه به مدت 4 روز در استان مازندران، شهرستان رامسر برگزار خواهد شد.

هادیان با بیان مطلب فوق گفت: مسابقه رشته دارت در پنج کلاس برگزار می شود. قطع نخاع + قطع دو پا یا پولیو دو پا + یک پا قطع + ویژه (اعصاب و روان، شیمیایی، یک دست قطع و ...) و کلاس فرزندان ایثارگر هر استان می تواند در رشته فوق 6 ورزشکار به همراه بیاورند.

وی اظهار داشت: مسابقه رشته شنا در 10 کلاس پزشکی فدراسیون در ماده های 50 متر قورباغه، 50 متر کرال پشت، 50 متر پروانه، 50 متر آزاد و 100متر مختلط انفرادی برگزار می شود.

به گفته مسئول این مسابقات، هر استان می تواند 6 ورزشکار که شامل 3 نفر جانباز کلاسدار + یک جانباز ویژه + 2 نفر فرزندان ایثارگر بالای 18 سال به این مسابقات اعزام نمایند.

پیش بینی می شود بیش از 300 نفر ورزشکار و مربی و سرپرست در این مسابقات حاضر می شوند و پس از 4 روز رقابت، نفرات برتر مشخص خواهند شد.
گفتنی است این مسابقات با همت اداره کل تربیت بدنی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران، همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران و هتل کوثر رامسر و مجموعه فرهنگی ورزشی شهید چمران رامسر برگزار می شود.


کد خبرنگار : 23