تاریخ : 1396,چهارشنبه 11 بهمن19:12
کد خبر : 57825 - سرویس خبری : اخبار

بنیاد شهید مصوبه طرح ترافیک شورای شهر را غیر قانونی دانست


بنیاد شهید مصوبه طرح ترافیک شورای شهر را غیر قانونی دانست

بنیاد شهید و امور ایثارگران مصوبه دیروز شورای اسلامی شهر تهران درباره طرح ترافیک را، خصوصاً بخش هایی از آن که مربوط به ایثارگران می شود غیر قانونی عنوان کرد.

آذینی فر

فاش نیوز -  بنیاد شهید و امور ایثارگران مصوبه دیروز شورای اسلامی شهر تهران درباره طرح ترافیک را، خصوصاً بخش هایی از آن که مربوط به ایثارگران می شود غیر قانونی عنوان کرد.

درپی مصوبه روزگذشته شورای اسلامی شهرتهران درخصوص طرح ترافیک ، به ویژه قسمت هایی از آن که مربوط به اقشار مختلف ایثارگران و تخفیف های اختصاص یافته به آنان می شود، مهدی ایزدی معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در گفت و گو با خبرنگار ما این مصوبه را خلاف قانون دانست و گفت که اعتراض خود نسبت به این مصوبه را به اطلاع مراجع ذیصلاح خواهد رساند.

ایزدی در همین خصوص طی تماس با فرماندار شهر تهران او را در جریان اعتراض بنیاد به مصوبه مذکور قرار داد.

در همین رابطه فاش نیوز روز گذشته با انتشار خبری با عنوان «ابهامات مصوبه امروز طرح ترافیک درباره ایثارگران» به انعکاس مصوبه مساله دار شورای شهر واکنش نشان داد.

این در حالی است که معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اعلام می دارد براساس قانون جانبازان صرفامی باسیت هزینه های جزئی صدور طرح ترافیک را پرداخت نمایند.

مهدی ایزدی درادامه این گفتگواعلام کرد: به دلیل اینکه مصوبه مذکور خلاف قانون می باشد، مقرر شد نامه ای به آقای فرهادی، فرماندار تهران ارسال شود تا نسبت به مسکوت گذاشتن این مصوبه ازسوی شورای اسلامی شهر مبادرت گردد.

گفتنی است درمصوبه اخیرشورای اسلامی شهر تهران ظاهرا" علاوه بر ایثارگران، حقوق اقشار مختلف معلولین تحت پوشش سازمان بهزیستی نیز در این طرح نادیده گرفته شده اند.

بهتر این بود که شورای اسلامی شهرتهران بادعوت از مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی و دیگر سازملن های مرتبط،  نسبت به بررسی کارشناسانه تر و سپس تصویب مصوبه مذکور اقدام می کرد.

طبق مصوبه روز گذشته شورای شهر تهران مقرر گردید از جانبازان 25 درصد به بالا 50درصد حق اخذ طرح ترافیک اخذ گردد.


کد خبرنگار : 25