تاریخ : 1398,جمعه 04 بهمن16:54
کد خبر : 72135 - سرویس خبری : اخبار

اعلام دلایل رئیس بنیاد در بیمارستان



اعلام دلایل بستری حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در بیمارستان و تشکر صمیمانه از ایثارگران
 
 
 نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اعلام دلایل بستری در بیمارستان از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مسئولان کشور که جویای احوال ایشان بوده‌اند تشکر کرد.

 
اعلام دلایل بستری حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در بیمارستان و تشکر صمیمانه از ایثارگران

 حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی که در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری است در مورد دلایل بستری شدن در بیمارستان گفت: به سبب بروز التهاب در رگ‌های نزدیک گوش جراحی کوچکی صورت گرفت و با لطف خداوند و با تلاش پزشکان معالج روند درمان به خوبی انجام شده و با بهبودی به دست آمده روند ترخیص از بیمارستان در آینده نزدیک انجام خواهد شد.


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به تعداد زیاد مراجعات برای انجام ملاقات با ایشان گفت: از خانواده معظم شهدا و ایثارگران که در طول مدت کوتاه بستری با ارسال پیام و یا درخواست ملاقات جویای احوال اینجانب بوده‌اند و همچنین از مسئولان عزیز کشور به خصوص رییس دفتر مقام معظم رهبری، رییس جمهوری، وزرا و اعضای هیئت دولت و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در بیمارستان حضور یافتند صمیمانه سپاسگزارم.


منبع : ایثار