
فاش نیوز- ملکه رنجبر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون پنجشنبه ۸ اسفندماه در سن ۸۱ سالگی درگذشت.
به گزارش سرویس سینمای ایران فاش نیوز، عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت خبر درگذشت ملکه رنجبر را تایید کرد و توضیح داد: این هنرمند پیشکسوت از یک سال پیش به دلیل عمل قلب باز با عوارض جسمانی درگیر بود و سرانجام به دلیل کهولت سن ظهر امروز در بیمارستان کسرا دارفانی را وداع گفت. وی با تاکید بر اینکه درگذشت این هنرمند ارتباطی با شیوع ویروس کرونا نداشته است گفت: براساس تصمیم خانواده این هنرمند به دلیل رعایت مسائل بهداشتی تصمیم براین گرفته شده است که آیین خاصی برای مراسم تشییع برگزار نشود و خاکسپاری این هنرمند فردا در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) صورت خواهد گرفت.
ملکه رنجبر متولد سال ۱۳۱۷ در رشت بود و سابقه ایفای نقش در فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی متعددی را داشت. سوره سینما درگذشت این هنرمند را به خانواده ایشان و جامعه هنری تسلیت میگوید.
شورای مرکزی انجمن بازیگران سینمای ایران در پی درگذشت هنرمند پیشکسوت بانو ملکه رنجبر، پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کرد:
بازگشت همه به سوی خدای مهربان است
بسیار تاسف انگیز و اندوهبار است که بازیگر پیشکسوت دیگری نیز از میان ما رفت. بانو ملکه رنجبر پس از طی دوران سخت بیماری دعوت حق را لبیک گفت و به آرامشی جاودان پیوست.
شورای مرکزی انجمن بازیگران سینمای ایران درگذشت این هنرمند پیشکسوت و دوست داشتنی و مهربان را که از قدیمی ترین و با سابقه ترین بازیگران تئاتر و سینمای کشورمان بودند،به خانواده ایشان،همکاران و هموطنان هنردوست تسلیت عرض می نماید.
همچنین امیدوار است پس از پشت سر گذاشتن شرایط بحرانی فعلی که امکان برپایی اجتماعات فراهم نیست،در اولین فرصت مراسم یادبود و بزرگداشتی در خور جایگاه این هنرمند عزیز برگزار نماید.