تاریخ : 1400,سه شنبه 16 شهريور15:00
کد خبر : 85162 - سرویس خبری : مسائل و مشکلات ایثارگران

سرکاری حراست بنیاد یا بیکاری اطلاعات؟!



فاش نیوز - روز دوشنبه طی تماسی از طرف حراست مرکز برای شرکت در جلسه روز سه شنبه 2 شهریور مربوط به پرداخت معوقات مشمولین ماده 38 دعوت شدم. گفتم باید چند تن از ایثارگران نیز حضور داشته باشند ولی ایشان تأکید کردند که تنها بروم، وقتی اصرار بنده را دیدند به ناچار پذیرفتند. از ساعت 10 الی 12 با آقایان دکتر زینبی، رئیس حراست بنیادشهید مرکز و دکتر ارجمندی رئیس هیئت مدیره بانک دی جلسه داشتیم. بعد از آن از آقای دکتر زینبی خواستم دیداری با مهندس اوحدی هم داشته باشیم. منتظر بودیم که یک دفعه یکی از معاونین بنیاد آمد و گفت آقای میرزایی "اطلاعات" شما را احضار کرده؛ باید همین الآن بروید. با گرفتن نشانی عازم آنجا شدیم. در اطلاعات از ورود دوستان جلوگیری بعمل آمد، مثل اینکه فقط طرف حساب آنها من بودم.

در آنجا چه حرف هایی زده شد بماند. فقط شرح مختصری برای شما بیان می کنم. مأمور اطلاعات گفت ما می توانستیم صبح شما را از درب بنیادشهید داخل ماشین بیندازیم و بیاوریم ولی به حرمت جانبازی از شما دعوت کردیم. گویا چند تن از مدیران گروه های ایثارگری گفته اند که شما لیدر تجمعات هستید و ایثارگران را علیه نظام به تجمع تشویق می کنید! بنده گفتم: این چند نفر که برای ایثارگران شناخته شده هستند، ماده 38 را منبع درآمد خود قرار داده و از ایثارگران اخاذی می کنند، اعضای گروه آنها ممبر فیک یا تقلبی است و به نفعشان نیست که این قضیه ختم شود؛ و ماده 38 را به طور کامل برای آنها توضیح دادم و گفتم از سال 91 تاکنون معوقات ما هنوز پرداخت نشده. مسئولین بنیاد فقط وعده و وعید می دهند و هرچند بار مدتی یک بار فقط در صدا و سیما و سایت ها اعلام می کنند که معوقات ایثارگران پرداخت شد! ولی تمامش حرف است که این از دید مردم چیز خوبی نیست؛ چون آنها فکر می کنند که جانبازان و خانواده شهدا مرتباً پول دریافت می کنند. در حالی که این معوقات مربوط به 10 سال پیش است که حتی به فرمایش مقام معظم رهبری، می بایست به نرخ روز پرداخت گردد؛ که همین مقدار کم هم فقط با همت ایثارگران و شرکت در گردهمایی ها پرداخت شده است. اگر مسئولین به وظیفه خود عمل می کردند و معوقات آنان را به موقع پرداخت می کردند دیگر نیازی به تجمع نبود. ما صاحبان و حافظان اصلی نظام هستیم و زمانی امنیت کشور به دست ما بود و حالا که ما نیازمند کمک هستیم باید امنیت و امکانات مورد نیاز ما تأمین گردد. ما چیز زیادی نمی خواهیم فقط حق و حقوق خود؛ نه کم و نه زیاد.

گفتم: من آخر وقت با آقای مهندس اوحدی جلسه دارم. گفتند آقای اوحدی خودش گزارش شما را به ما داده و به همین خاطر الآن اینجا هستید. از اینجا رفتید بیرون حق نداری جلوی بنیاد دیده شوید، چون ما آنجا مأمور گذاشته ایم.

دادستانی به ما دستور داده که شما را بازجویی کنیم و باید این فرم را پر کنید و تعهد بدهید که ایثارگران را علیه نظام تحریک نکنید و در هیچ تجمعی شرکت نکنید. در نظام جمهوری اسلامی تجمع در تهران حرام است و با ایشان برخورد می کنیم چه جانباز، خانواده شهید و غیره باشد. اگر فرم را پر نکنید به بچه های شهرتان می گوئیم سرتان را داخل گونی کنند، آنوقت یاد حرف های ما می افتید و پشیمان می شوید که چرا امضاء نکردید. ولی هرچه بنده را تهدید کردند تعهدنامه را امضاء نکردم. البته حرف های دیگری هم گفته شد که بماند.

ببینید عملکرد بنیادشهید که خود را متولی و مدافع حق و حقوق ایثارگران می داند چگونه است؟ یک جانباز قطع عضو 8 سال دفاع  مقدس و خانواده شهید را برای جلسه دعوت و از سوی دیگر گزارش او را به اطلاعات می دهند.

ارادتمندشما علیرضاآقامیرزایی، جانباز قطع عضو از بالای زانو و برادر شهید
جانبازان و آزادگان ماده 38