تاریخ : 1400,شنبه 04 دي12:53
کد خبر : 87548 - سرویس خبری : باغ بهشت

پایان انتظار ۳۶ ساله خانواده شهید «حمیدرضا ترابی»



خانواده شهید «حمیدرضا ترابی» پس از استقبال با شکوه مدیرکل بنیاد استان همدان همراه با مردم شهید پرور اسدآباد، پس از گذشت ۳۶ سال فراق در بام اسدآباد به گمگشته خود رسیدند.
 
پایان انتظار ۳۶ ساله خانواده شهید «حمیدرضا ترابی»

انتظار ۳۶ ساله خانواده شهید «حمیدرضا ترابی» به پایان رسید و پدر پس از انتظاری طولانی بار دیگر فرزند شهید خود را ملاقات و مزار سرد فرزند خود را به آغوش کشید.
ظهر پنجشنبه دوم دی ماه، با وجود سرمای بیش از حد اسدآباد، با حضور صفدریان مدیرکل بنیاد استان همدان همراه با مردم شهیدپرور این خطه در استقبالی باشکوه پذیرای خانواده شهید ترابی بوده و نشان دادند رسم امانت داری و مهمان نوازی را از گذشتگان خود به ویژه سید جمال الدین اسدآبادی به ارث برده اند.
حجت الاسلام سید موسی حسینی مجد امام جمعه اسدآباد در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به پدر و خانواده این شهید گرانقدر اظهار داشت: متاسفانه به دلیل بیماری مادر این شهید عزیز و به خاطر حفظ سلامت عمومی ایشان، موضوع شناسایی فرزندشان را با این مادر عزیز هنوز در میان نگذاشته‌اند و از موضوع اطلاعی ندارند.
وی بااشاره به ایام فاطمیه افزود: خداوند این شهید والامقام را دوست داشته که در ایامی شناسایی شد تا همه ما بیش از پیش از عطر و بوی فاطمیه برخوردار شویم.
امام جمعه اسدآباد با اشاره به اینکه مزار مطهر شهدای گمنام در شهر‌های ایران زمینه خوبی برای نوجوانان و جوانان است که با این سرمایه‌های معنوی و کرامات آن‌ها آشنا و مأنوس شوند ادامه داد: این شهدای خوشنام سند مظلومیت مردم و نظام و انقلاب اسلامی و ولی فقیه هستند.
در ادامه این مراسم خواهر شهید با قرائت وصیت نامه شهید به بیان دلتنگی و خاطراتی از برادر شهیدش پرداخت.
شهید حمیدرضا ترابی از رزمندگان بسیجی لشکر ۳۲ انصارالحسین (ع) در اسفند ماه سال ۱۳۶۴ در منطقه عملیاتی فاو رخت شهادت برتن کرده و به مقام شامخ شهادت نائل آمده است. پیکر مطهر این شهید معزز در سال ۹۱ به عنوان شهید گمنام در شهرستان اسدآباد به خاک سپرده شده است.


منبع : ایثار