تاریخ : 1401,یکشنبه 23 مرداد14:38
کد خبر : 92317 - سرویس خبری : اخبار

همایش سراسری تجلیل از شهدای مدافع حرم قزوین



دومین همایش سراسری تجلیل از شهدای مدافع حرم با حضور مسئولان و خانواده‌های شهدای مدافع حرم استان قزوین در حسینیه آل‌یاسین گلزار شهدای شهر قزوین برگزار شد.

 

دومین همایش سراسری تجلیل از شهدای مدافع حرم قزوین برگزار شد دومین همایش سراسری تجلیل از شهدای مدافع حرم با حضور مسئولان و خانواده‌های شهدای مدافع حرم استان قزوین در حسینیه آل‌یاسین گلزار شهدای شهر قزوین برگزار شد.

در این مراسم، «محمدرضا شکوهی» سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، مطالبی پیرامون رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدای مدافع حرم در سوریه بیان کرد.

در ادامه سردار «رستمعلی رفیعی‌آتانی» فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین اظهار داشت: در واقعه کربلا، یزید قسم یاد کرده بود که نام امام حسین (ع) را در تاریخ حذف کند، ولی حضرت زینب (س) در پاسخ به این ظالم بیان کرده بود که هیچ‌گاه موفق نخواهد شد که چنین کاری را انجام دهد.

وی افزود: امروز همه مسلمانان مشاهده می‌کنند که نام امام حسین (ع) و یاران باوفایش بیش از گذشته در صدر اسلام می‌درخشد و اثری از حکومت ظالمانه یزید نیست.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: امروز هم دشمنان اسلام درصدد هستند که به انقلاب اسلامی ضربه وارد کنند و در این راستا نقشه‌ها و توطئه‌های بی‌شماری را طراحی می‌کنند، ولی هیچ‌گاه موفق نبوده و نخواهند بود.


منبع : دفاع پرس