تاریخ : 1401,دوشنبه 25 مهر14:54
کد خبر : 94138 - سرویس خبری : اخبار

دستگاه‌های اجرایی گیلان میزبان مشاورین وزراء در امور ایثارگران



مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان از حضور مشاورین وزراء در امور ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی استان به مدت سه روز خبر داد.

محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان

 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان از سفر مشاورین وزراء در امور ایثارگران به گیلان خبر داد و اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی استان از روز گذشته، ۲۴ مهرماه به مدت سه روز میزبان مشاور وزیر مربوطه در اداره‌کل خود هستند.

وی با بیان اینکه بنا به دستور رئیس جمهور در خصوص تعامل بهتر بین مردم و مسئولین و ارتباط مستقیم با مراجعین، شاهد حضور مسئولان کشوری در استان‌ها هستیم، افزود: این اقدام دولت سیزدهم باعث افزایش امید در جامعه شده و خدمت‌رسانی به جامعه، علی‌الخصوص قشر عزیز ایثارگر را به مراتب تسهیل می‌کند.

وی نشست با ایثارگران، پیگیری مشکلات جامعه ایثارگری و دیدار با خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر را از جمله برنامه‌های این سفر عنوان کرد.

 


منبع : ایکنا