تاریخ : 1401,یکشنبه 13 آذر18:45
کد خبر : 95908 - سرویس خبری : اخبار

معاون پارلمانی رئیس‌جمهورخبر داد:

۱۵۰ هزار نفر تا کنون تبدیل وضعیت شده اند


۱۵۰ هزار نفر تا کنون تبدیل وضعیت شده اند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در خصوص موضوع واگذاری خودرو به جانبازان بالای ۵۰ درصد در سال جاری متذکر شد...

  فاش نیوز - معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان این که  دولت پیگیر اجرای مصوبات ایثارگری‌ست،  از تبدیل وضعیت 150 هزار نفر در سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ما، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در یک گفت‌وگوی اختصاصی با اشاره به اجرای قانون بودجه 1401 گفت: تاکنون بیش‌ از 150 هزار نفر از نیروهای شرکتی، اعم از ایثارگران و مردم در سراسر کشور تبدیل وضعیت شده‌اند و این کار بزرگی در دولت سیزدهم است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال فاش نیوز در خصوص موضوع واگذاری خودرو به جانبازان بالای 50 درصد در سال جاری متذکر شد که قطعاً در این مورد اگر اعتبارات مورد نیاز تأمین شود بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری‌های لازم را به عمل خواهد آورد و ان‌شاءالله الزامات قانونی مورد نیاز را انجام خواهد داد.

وی همچنین تأکید کرد که دولت نیز پیگیر اجرای مصوبات ایثارگری است.