
اکبر ابراهیمی - بنده اکبر ابراهیمی، فرزند جانباز 25 درصد 8 سال دفاع مقدس می باشم که خودم هم آن موقع 12 سال داشتم و همراه پدرم در صالح آباد ایلام شیمایی شدم. چشمم ضربه دید که الان تازه مدارک هامو پیدا کردم برم دنبال مدارک بالینی. دارای 18 سال بسیج فعال می باشم و 4 سال عادی. الان جزء گردان امام علی شهرستان کبودرآهنگ هستم در مورد امنیت کشور. مدافع رهبر و کشور و سپاه می باشم و حتی به خاطر ازکارافتادگی تحت پوشش کمیته امداد شدم؛ ولی جانم فدای رهبر و کشورم و سپاه پاسداران.
حال سوالی دارم که چرا استان همدان در قسمت قوه قضایه تماما 80 درصد از مسئولین بعضی موقع به حرف بالا دستی خود هم گوش نمی دهند؛ حتی معرفی نامه از سپاه ناحیه و از بنیاد شهید و کمیته امداد در خصوص پرونده ای که در مورد زمین هست دادستان محترم ومعاون می گویند حق با بنده می باشد؛ ولی دادیار کار خودش را می کند. و یا معاون اظهار نظر معرفی نامه ها را می اندازد کنار. کارت فعال بسیج را نشان دادم و گفتم بنده خدا، من و امثال من هستند که الان هم با این آشوبگران که گول دشمنان را خورده اند می آیییم و از جان خود مایه می گذاریم و با آنها مقابله می کنیم. در جواب حاج آقا رضوانی می گوید هر کجا دوست داری شکایت کن!
به قول شخصی در تهران در قوه قضائیه، ایشان فرمود پس شهرستان قضات محترم دارند حکومت می کنند، نه قضاوت؛ که منشی آنجا گفت تهران غلط کرد. اگر بشود شاهدی یا بازرسی مثل مردم عادی بیاید برویم تا ثابت بکنم.
چرا باید به خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران و آزادگان و بسیجان مدافع رهبر و گردان امام علی که کارش در مواقع ضروری کشور، حفظ امنیت می باشد، چنین بی احترامی شود. البته به مردم هم در استان همدان و شهرستان کبودرآهنگ شهر گلتپه و سایر شهرستان های استان همدان 80 درصد قضات محترم دارند حکومت می کنند؛ نه قضاوت. مگر حضرت آقا نفرمودند که اول از خود قوه قضای باید خلاف را شروع کنیم؟ چرا باید بی احترامی بشود؟
تماما اسناد ومدارک دارم. خواهشمندم از فرمانده کل سپاه پاسداران در این خصوص، مخصوصا به دادگستری و دادگاهای شهرستان همدان و شهرستان های این استان مکاتبه فرمایند.