تاریخ : 1401,یکشنبه 23 بهمن19:30
کد خبر : 98032 - سرویس خبری : اخبار

تقدیر تشکل‌های ایثارگری از حضور کم‌نظیرمردم و ایثارگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن


تقدیر تشکل‌های ایثارگری از حضور کم‌نظیرمردم و ایثارگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن

مردم ایران عزیز با این حماسه بزرگ، ثابت کردند که در دفاع از اسلام و ایران عزیز و مقابله با زیاده‌خواهی‌ها و قلدری‌های استکبار جهانی، همچون گذشته و با وجود تمام مشکلات اقتصادی، در صحنه حاضر بوده و در حمایت و صیانت از دستاوردها، ارزش‌ها، آرمان‌ها و...

فاش نیوز - شبکه ملی ایثارگران، متشکل از تشکل‌های ایثارگران با صدور بیانیه‌ای، از حضور آگاهانه مردم و جامعه ایثارگری در راهپیمایی ۲۲ بهمن تقدیر و تشکر کرد.

متن بیانیه تشکل‌های ایثارگران به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
سپاس بی‌کران به درگاه خداوند بزرگ و حمد و سپاس قادر متعال را که نعمت بهره‌مندی از برکات مردمی‌ترین انقلاب دنیا را علی‌رغم تمام کارشکنی‌ها و فشارهای سنگین دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی، بر مردم این سرزمین و جهان اسلام ارزانی داشت.

امسال نیز مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ شاهد سیل خروشان مردم و برگزاری جشنی بزرگ برای انقلابی جاودانه بود.
حضور پرشور، دشمن‌شکن و اعجاب‌ بر انگیز مردم سرافراز و انقلابی ایران عزیز، علی‌رغم  تلاش های گسترده‌ رسانه‌های معاند، استکباری و صهیونیستی برای دلسردکردن مردم، با ایجاد جنگ ترکیبی و به منظور فاصله بین مردم و نظام اسلامی، نشان داد که دشمنان انقلاب و نظام اسلامی در برابر بصیرت، هوشیاری، موقعیت‌شناسی و ولایت‌مداری ایرانیان همچنان مغلوب و رسوای افکار عمومی جهانیان هستند.
آوردگاه عظیم یوم‌الله ۲۲ بهمن حامل پیام‌هایی برای سردمداران کفر جهانی، به سرکردگی آمریکای جنایتکار بود.
 مردم ایران عزیز با این حماسه بزرگ، ثابت کردند که در دفاع از اسلام و ایران عزیز و مقابله با زیاده‌خواهی‌ها و قلدری‌های استکبار جهانی، همچون گذشته و با وجود تمام مشکلات اقتصادی، در صحنه حاضر بوده و در حمایت و صیانت از دستاوردها، ارزش‌ها، آرمان‌ها و اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی به هیچ وجه کوتاه نخواهند آمد.
شبکه ملی ایثارگران از عموم مردم انقلابی و جامعه ایثارگری، خصوصا جانبازان ویلچری که با حضور باشکوه خود در این راهپیمایی حماسی، کوبنده‌تر از همیشه ندای حق‌طلبی خود را فریاد زدند و با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند، تقدیر و تشکر به عمل می آورد و از خداوند متعال، علو درجات بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله العظمی امام خمینی (رحمت‌الله علیه) و شهدای عالی‌مقام، طول عمر با عزت مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و عزت و سربلندی و اقتدار روزافزون نظام جمهوری اسلامی ایران را خواهان است.

این شبکه ایثارگری، همچنین از برادر ناصر دستاری، جانباز نخاعی از گردن اردبیلی که سبک زندگی و سخنان حماسی‌ و افتخارآمیزش نقش موثری در آگاهی‌بخشی و بیداری وجدان‌های خفته دارد نیز تقدیر به عمل می آورد و برای ایشان از درگاه خداوند بزرگ آرزوی سلامت و عمر باعزت مسئلت می کند. 

شبکه ملی ایثارگران
۲۲ بهمن سال ۱۴۰۱