تاریخ : 1401,سه شنبه 25 بهمن12:35
کد خبر : 98087 - سرویس خبری : معرفی کتاب

بانوان نویسنده مجاهدت‌ها را به نسل جدید منتقل کردند



معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور روز دوشنبه ۲۴ بهمن ماه در آیین «قلم‌هایی از جنس ریحانه»، تجلیل از بانوان نویسندۀ کتاب‌های تقریظ‌ شده از سوی مقام معظم رهبری با اشاره به اهمیت حفظ و انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی برای نسل‌های آینده گفت: بانوان نویسنده حوزه ایثار و شهادت مجاهدت‌ها را به نسل جدید منتقل کردند.
 
بانوان نویسنده حوزه ایثار و شهادت مجاهدت‌ها را به نسل جدید منتقل کردند

به گزارش «ایثار»، انسیه خزعلی با بیان اینکه ماندگاری نهضت انقلاب اسلامی به وسیله قلم و هنر بوده است، گفت: باعث افتخار است که چنین زنان نویسنده‌ای در جامعه ما وجود دارند که قلمشان این گونه پرفروغ است.
وی به مقاومت در مکتب اهل بیت (ع) اشاره و تصریح کرد: حرکت زینبی حرکت نگهدارنده و استمرار دهنده حسینی (ع) است. اگر این حرکت زینبی به واسطه قلم، بیان و هنر نویسندگان نبود آثاری از روزهای دشواری که بر ما گذشته به جای نمی‌ماند و اگر این مجاهدت‌ها نبود، نمی‌توانستیم این افکار را در جوانان و نوجوانان مداوم و پایدار نگه‌ داریم.
خزعلی خاطرنشان کرد: جنگ، قیام، شهادت و مقاومت یک برهه است و پاسداری، حفظ، حمایت و انتقال آن به نسل بعد کار مهمتری است که بخشی را هنرمندان و نویسندگان و مستندنگاران و بخشی را خانواده‌های معظم شهدا انجام می‌دهند.
 معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: آن‌ها که رفتند با خونشان این انقلاب را تضمین کردند و آنها که ماندند با قدم و قلمشان در این مسیر حرکت خواهند کرد و امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد هر چه بیشتر در مسیر آنها حرکت کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت زنده‌نگه‌داشتن یاد و خاطر شهدا که همه ما مدیون خون آنان هستیم؛ گفت: از تمام عزیزانی که برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطر شهدا ایستادگی و مقاومت کردند و برای مداومت این انقلاب از هیچ تلاشی دریغ نکردند؛ بخصوص بانوانی که با تجلیل و تقدیر رهبر معظم انقلاب اثر آنان تقریظ شد و به عنوان یک افتخار برای این انقلاب نام برده شدند سپاسگزارم.