تاریخ : 1402,سه شنبه 22 فروردين13:59
کد خبر : 99320 - سرویس خبری : خانواده شهدا

آیت‌الله عباسعلی کاظمی از علمای تهران و پدر شهید محسن کاظمی درگذشت



فاش نیوز - آیت‌الله عباسعلی کاظمی از علمای شهر تهران و پدر شهید محسن کاظمی درگذشت. پیکر این عالم ربانی بناست فردا در قم به خاک سپرده شود.

آیت‌الله عباسعلی کاظمی از علمای تهران و پدر شهید محسن کاظمی درگذشت

به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله عباسعلی کاظمی از علمای شهر تهران و پدر شهید محسن کاظمی دعوت حق را لبیک گفت.

مراسم تشییع این مرحوم فردا یکشنبه ۲۰ فروردین‌ماه از حوزه علمیه چیذر به سمت مسجد قائم (عج) برگزار می‌شود و سپس پیکر آن مرحوم برای تدفین به قم منتقل شده تا در باغ بهشت روبروی گلزار شهدای امامزاده علی بن جعفر (ع) قم منتقل می‌شود.

مراسم بزرگداشت این مرحوم روز چهارشنبه ۲۳ فروردین‌ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در مسجد قائم (عج) چیذر برگزار می‌شود.

شهید محسن کاظمی از شهدای دوران دفاع مقدس استان قم است که پیکرش در گلزار شهدای امامزاده علی ابن جعفر(ع) به خاک سپرده شده است.