
فاش نیوز - قانون های متعدد واگذاری خودرو را سال هاست که بی دلیل اجرا نکرده اند. در حال حاضر هم به طور ناقص و کاملا یکطرفه، در دقیقه نود از خود رفع تکلیف کرده اند. نگاهی به بند ی تبصره ۷ بودجه ۱۴۰۱ گواه این ادعاست..
به نام خدا؛ نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، مدیران محترم بنیاد شهید وامور ایثارگران، وزیر و مدیران محترم وزارت صمت و هرکس که مدعی خدمتگزاری ایثارگران است؛
با سلام واحترام
متاسفانه برخی از مسئولین در خصوص خودرو مناسب جانبازان، آن هم جانبازان ۷۰ درصد، آنان را دلال و بنگاهی فرض کرده اند که برای سودجویی، قادراند حتی در آخرین روز سال هم حدودا مبلغ ۳۳۸ میلیون تومان را نقدی بابت خرید خودرو به حساب ایران خودرو یا هر کارخانه دیگری واریز کنند؛
در حالی که اگر موضوع از زاویه درمان دیده شود، خودرو مناسب برای جانبازان نخاعی و دوپا قطع، حکم ویلچر و پا؛ برای جانباز شیمیایی، حکم کپسول اکسیژن و برای جانبازان بصیر، حکم عصای سفید را دارد. خودرو برای ایشان وسیله ای برای تجمل و تفاخر نیست که سال هاست تیغ تیز همین نگاهها روح و جسممان را زخمی کرده است. آیا درک این موضوع برای مسئولین اینقدر سخت است که برای تأمین حداکثر ۵ الی ۶ هزار خودرو مناسب ایشان، اینچنین اآبرو و حیثیت ایشان را در رسانه ها بر باد می دهند؟
قانون های متعدد واگذاری خودرو را سال هاست که بی دلیل اجرا نکرده اند. در حال حاضر هم به طور ناقص و کاملا یکطرفه، در دقیقه نود از خود رفع تکلیف کرده اند. نگاهی به بند ی تبصره ۷ بودجه ۱۴۰۱ گواه این ادعاست (فقدان تسهیلات قرض الحسنه حمایتی از محل بودجه تبصره ۱۶ همان قانون و اقساط پنج ساله برای جانبازان ۷۰درصد و سایر مشمولین که مشکلات جسمی و حرکتی دارند).
افزایش شمول مشمولین طرح واردات خودرو در قانون بودجه ۱۴۰۲ آن هم بدون هیچگونه امکان، تسهیلات یا معافیت عوارض قانونی، به یقین کام دلالان خودرو را شیرین خواهد کرد و جانباز می ماند در گوشه ای افتاده و دور از نگاه و باور جامعه که به اسم او امتیاز واردات خودرو نوشته اند، ولی شیرینی آن به کام دیگران رسیده است. این موارد نکات پیچیده و مبهمی نیست و هر ناظر عاقلی متوجه این خسارتهای مادی و معنوی خواهد شد. جانبازان سیبل انواع تهمت و افترا ها خواهند شد که ناخواسته اسیر این گونه قوانین شده اند.
برای دولت، تامین خودرو مناسب برای جانبازان مشمول، رقمی نیست. این چه نوع از خدمات است که پول خودرو تمام و کمال و ظرف سه روز از جانباز دریافت شود ولی در بوق کرنا ادعا کنند واگذاری خودرو به جانبازان آغاز شد! (عبارت واگذاری در جامعه به واگذاری رایگان تعبیر می شود). متاسفانه این شیوه خدماترسانی، به درمان هم رسیده است. جانبازان در اکثر اوقات بایستی هزینه درمان خود را بپردازند و بعدا قبضبدست، دنبال عنایت و لطف بنیاد و بیمه دی باشند. قریب هشت سال است که بنیاد ویلچر مناسب جانبازان را توزیع نکرده و غالبا جانبازان بهناچار از بازار آزاد تهیه کرده اند.
فیالحال توجه به درخواست های مکرر تشکل های ایثارگری، خصوصا شبکه ملی ایثارگران در این گونه موارد، تقاضای عاجل ایثارگران است.
امیدواریم در این واپسین روزها چشم بینا وگوش شنوای و مدیران عاقلی به این خواسته ها توجه کنند.
|| محمدرضاالهی
انجمن جانبازان نخاعی فارس