شناسه خبر : 114023
یکشنبه 15 مهر 1403 , 11:58
اشتراک گذاری در :

شاه‌مهره را زدند اما مات نشدیم!

فاش نیوز - مسعود رجوی فکر می‌کرد با ترور شهید بهشتی کار جمهوری اسلامی ایران را تمام کرده‌. این در حالی بود که طبق گفته رهبری این ترورها نه تنها انقلاب را متوقف نکرد؛ بلکه به آن سرعت بخشید.
به گزارش خبرگزاری فارس، «بهشتی تنها شاه‌مهره‌ای بود که می‌توانست آینده جمهوری اسلامی را تضمین کند.» این را نشریه مجاهد که یکی از رسانه‌های سازمان منافقین است، درباره حادثه تروریستی ۷ تیر سال ۶۰ نوشته و در ادامه آورده: «از بین رفتن ۷۰ درصد کادر رهبری و ارگان حکومتی‌اش در نقاط مختلف کشور و بی‌آینده شدن مطلق رژیم، دقیقاً محصول مقاومت مسلحانه مجاهدین خلق بوده است.»شب ۷ تیرماه سال ۱۳۶۰ بمبی قوی در مقر حزب جمهوری اسلامی منفجر شده و سید محمد بهشتی و ۷۲ مقام جمهوری اسلامی کشته شدند. یکی از اعضای سازمان منافقین این بمب را کارگذاشته و باعث انفجار آن شده بود. این اتفاق در شرایطی رخ داد که کشور درگیر جنگ تحمیلی بود و تحت قشار شدیدی قرار داشت. خرمشهر از مدت‌ها پیش سقوط کرده بود و بنی‌صدر هم اوضاع را روز به روز بدتر می‌کرد. اصلاً جلسه ۷ تیر برای بررسی خرابکاری‌های بنی‌صدر برگزار شده بود. از طرف دیگر هنوز ۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی نمی‌گذشت و نظام جمهوری اسلامی هنوز به ثباتی که باید نرسیده بود. در این بلبشوی کشور، مجاهدین هم سعی می‌کردند هر طور شده به قول خودشان «شاه‌مهره‌های» نظام را حذف کنند تا خیالشان راحت شود که جمهوری اسلامی ماندنی نیست. سازمان منافقین عملیات بمب‌گذاری خود را این طور توضیح داد: «بر اثر آن جمهوری اسلامی قادر به راست‌کردن کمرش نخواهد بود.»
این در حالی است که روز گذشته رهبر انقلاب در حالی که تنها چند روز از عملیات وعده صادق ۲ و حمله ایران به اسراییل می‌گذشت، نمازجمعه‌ای با حضور باشکوه مردم برگزار کردند و گفتند: «در ایران اسلامی در حدود سه ماه تابستانِ یک سال (سال ۱۳۶۰ هجری شمسی) چند ده شخصیّت برجسته و ممتاز ما ترور شدند که یکی از آن‌ها شخصیّت بزرگی مثل سیّدمحمّد بهشتی بود، یکی رییس‌جمهوری مثل رجایی و نخست‌وزیری مثل باهنر بود، علمایی از قبیل آیت‌الله مدنی و قدّوسی و هاشمی‌نژاد و امثال این‌ها بودند. این‌ها هر کدام در سطح ملّی یا محلّی از ستون‌های انقلاب به شمار می‌آمدند و فقدانشان چیز آسانی نبود؛ ولی انقلاب متوقّف نشد، عقب‌نشینی نکرد، بلکه سرعت گرفت.»
ترورهای سازمان مجاهدین در دهه ۶۰ به همین جا ختم نشد و آن‌ها هر فردی را که از ظاهرش می‌شد حدس زد به نظام وابستگی دارد را به رگبار می‌بستند. آن‌ها حتی شهید رجایی رییس جمهور کشور را هم به شهادت رساندند.
منافقین فکر می‌کردند امام(ره) وقتی این خبر را بشنود، اطراف خود را خالی می‌بیند و کار انقلاب را تمام. علی‌اکبر پرورش عضور مجلس شورای اسلامی آن زمان تعریف کرد: «وقتی خدمت امام رسیدیم، امام متوجه شد ما ناراحت و ناامید شده‌ایم. داستانی را برای ما نقل فرمودند که در زمان قدیم در یک منطقه‌ای بیماری وبا اتفاق افتاد که مردم گروه گروه می‌مردند. حتی مردم نمی‌رسیدند جنازه‌ها را دفن کنند و جنازه‌ها روی زمین مانده بود که منظره‌ وحشت‌انگیزی داشت و اشخاص سالم نیز از دیدن آن منظره قهراً مریض می‌شدند.
عالم آن منطقه وقتی چنین دید، آمد دستور داد همه جمع شدند. برای آن‌ها سخنرانی کرد و گفت:‌ «مردم! چیزی واقع نشده. این همان مرگی است که هر روز در دنیا هزارها واقع می‌شود و برای همه باید پیش آید؛ منتها در اینجا تقارب اجال شده. به جای این که یکی یکی بمیرند، یک‌جا می‌میرند. این که ترس و وحشت ندارد که شما دیگران را به وحشت می‌اندازید.چنان به مردم روحیه داد که مردم به طور کلی عوض شده و در اثر همان تقویت روحیه، بیماری هم کمتر و بر طرف شد.»
جمهوری اسلامی نه تنها با ترورهای دهه ۶۰ توسط سازمان منافقین متزلزل نشد؛ بلکه توانست خرمشهر را از بعثی‌ها پس بگیرد و ۷ سال بعد هم طوری ورق جنگ را برگرداند که برتری از آن ایران باشد و عراق خواهان صلح. این در حالی بود که وقتی عراقی‌ها خرمشهرا تصرف کردند، روی دیوارهای آن به عربی نوشتند: «آمده‌ایم تا بمانیم.»
پرورش در ادامه توضیح داد: «با ترمیم مسؤولیت‌ها بخش مهمی از بحران مدیریت شد.» تشییع شهدای ۷ تیر آن قدر باشکوه برگزار شد که روزنامه کیهان نوشت: «خشم و خروش میلیونی مردم علیه آمریکا در تشییع جنازه‌ ۷۲ شهید بزرگ انقلاب»
جمهوری اسلامی ایران در حالی روز به روز قوی‌تر می‌شود و امروز به عنوان یک قدرت منطقه‌ای مقابل ابرقدرت‌های جهان ایستاده که مسعود رجوی درباره انفجار ۷ تیر سال ۶۰ گفته بود: «مجاهدین در اولین ضربه‌شان جایی برای تثبیت رژیم نگذاشتند.»سازمان منافقین سال‌های اول پیروزی انقلاب ادعا می‌کرد اکثریت مردم ایران با جمهوری اسلامی مخالفند و می‌خواهند مسعود رجوی بر کشور حاکم باشد. همچنین با اینکه ادعا می‌کردند می‌خواهند در دفاع مقدس مقابل بعثی‌ها بایستند، یکی از حامیان اصلی‌شان صدام بود. آن‌ها امروزه حتی بین اپوزیسیون جمهوری اسلامی منفور هستند و اعضای خود سازمان هم وضعیت خوبی ندارند.
روزنامه‌ها به نقل از امام از نقش مردم در حل بحران پیش آمده بعد از واقعه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ نوشتند: «امواج شکننده‌ ملت هر کمبودی را جبران خواهد کرد.»

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi