شناسه خبر : 104705
پنجشنبه 27 مهر 1402 , 15:21
اشتراک گذاری در :

دیگر عدد هفت، برایم حس خوبی ندارد!

از قدیم عدد هفت خیلی ارزشمند و پُربها بوده. آخرین مکان عروج انسان صالح، به آسمان هفتم است....

فاش نیوز - تا قبل از حمله اسرائیل از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۳ به مناطق مسکونی غزه، عدد هفت مرا یاد موضوعات و اتفاقات خوب می انداخت.

مثلا هفت قسم خوراکی که نام هریک از آنها با سین شروع می شود: سیر، سرکه، سیب، سماق، سمنو، سنجد، سکه و سبزی را سر سفره عید می گذاریم. کوچک و بزرگ دور سفره جمع می شویم. برای هم آرزوی خوشبختی در سال جدید می نماییم.

هفت، برای مسلمانان و پیروان حضرت محمد(ص) مقدس است. آخرین مکان عروج انسان صالح، به آسمان هفتم است.
آسمان دارای هفت طبقه است. بهشت و جهنم هر کدام دارای هفت طبقه و درجه هستند. مسلمان  ها در طواف خانه خدا به دور کعبه هفت دور می گردند. آدم هایی که اهل ساز و موسیقی هستند، با ظرافت هفت نت (دو، ر، می، فا، سل، لا، سی) موسیقی را با سرانگشتان خود می نوازند. اگر موسیقی مجاز باشد ما هم از شنیدن آهنگ لذت می بریم.

 اهالی علم و اندیشه از هفت علم اساسی صحبت می کنند. ما را به آموختن این علوم ارزشمند دعوت می نمایند. این علوم عبارتند از علوم سه گانه: دستور زبان (ادبیات)، علم بیان و دیالکتیک (مباحثه و مکالمه) و علوم چهارگانه (حساب، هندسه، موسیقی و نجوم).

 اهل دین و دیانت چه مسلمان و چه مسیحی انسان ها را به دوری از هفت گناه کبیره دعوت می کنند. آن گناهان عبارتند از تکبر، مکاری، شهوت زیاد و نامشروع، حسادت، شکم پرستی و تنبلی. در دستورات اسلامی و وعظ و خطابه ها و نمایشنامه های اخلاقی مسیحیان پرهیز از این هفت گناه کبیره توصیه شده است.

 کلمه هفت را می توان در هفت انسان فرزانه، عجایب هفتگانه جهان، هفت حس بدن و... یافت؛ اما در هفت روز گذشته ما با حوادث رقت آور و جانسوزی رو به رو شده ایم که قصابان صهیونیستی راه انداخته اند. خون جلوی چشم سردمداران صهیون را گرفته. در غزه حمام خون راه انداخته اند. نسل کشی می کنند. کارشان به جایی رسیده که نوزاد هفت روزه را می کشند.

 از قدیم عدد هفت خیلی ارزشمند و پُربها بوده. قبیله ای از تورس برای شمردن اعداد یک تا شش تنها از دو واژه استفاده می کردند: یک و دو. برای عدد سه می گفتند «دو و یک» برای چهار «دو و دو»، برای پنج «دو و دو و یک» و برای شش «دو و دو و دو» ولی برای عددهای بزرگ تر از ۶، هر قدر بود، می گفتند «خیلی». عدد هفت در شمار اعداد خیلی بود.

 

 هفت روز است که یهودی های صهیونیستی خیلی وحشی شده اند. خیلی سفاک شده اند. خیلی جنایتکار شده اند. در آخرین ساعات روز هفتم بی رحمی شان، کارشان به جایی رسیده که بیمارستان المعمدانی، منطقه ممنوعه در جنگ ها را هدف موشک‌های ویران کننده خود قرار داده اند.
 

 این کار آنقدر خبیثانه است که در مقابل حیرت و پرسش وجدان جهانی، حاضر نیستند مسئولیت آن را به عهده بگیرند. به دروغ این سفاکی را به گردن رزمنده های حماس انداخته اند. اما روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا اعلام کرد بمبی که با آن بیمارستان المعمدانی در غزه مورد حمله قرار گرفت، بمب آمریکایی MK-84 بوده است. برای این جنایت هولناک صهیونیست های اسراییلی به سرکردگی آمریکا چه نامی می توان نهاد؟


جعفری، ۲۶ مهر ۱۴۰۲

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi