08 خرداد 1405 / ۱۲ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 106800
سه شنبه 28 آذر 1402 , 18:02
سه شنبه 28 آذر 1402 , 18:02


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


پدر شهیدان عربپور در زرند دعوت حق را لبیک گفت
حاج یدالله عربپور پدر شهیدان والامقام «ابراهیم و ابوذر عربپور داهوئی» در شهرستان زرند پس از تحمل سالها فراق جگرگوشههایش، به فرزندان شهیدش پیوست.

به گزارش دفاعپرس، حاج «یدالله عربپور» پدر شهیدان عربپور به علت بیماری و کهولت سن، ۲۷ آذر دار فانی را وداع گفت.
شهید «ابراهیم عربپور داهوئی» چهارم مهر ۱۳۴۹، در روستای داهوئیه از توابع شهرستان زرند به دنیا آمد. وی تا دوم متوسطه درس خواند، به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. سرانجام در هفتم بهمن ۱۳۶۵، در شلمچه براثر اصابت ترکش خمپاره بهشهادت رسید.
شهید «ابوذر عربپور داهوئی» نیز ۱۹ تیر ماه سال ۱۳۵۱ در روستای داهوئیه از توابع شهرستان زرند متولد شد. وی تا پایان مقطع راهنمایی درس خواند، به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. سرانجام در بیست و سوم خرداد ۱۳۶۷، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.
فرمانده سپاه ثارالله و مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه استان کرمان طی پیامی درگذشت پدر شهیدان عربپور را تسلیت گفتند.
انتهای پیام/

















