شناسه خبر : 112486
شنبه 06 مرداد 1403 , 11:06
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
کجا میری؟!
ابوالقاسم محمدزاده
کجا میری؟!
آخرین خشاب
مریم عرفانیان
آخرین خشاب
شبیه یک رؤیا...
عادله اصفهانی
شبیه یک رؤیا...
تولد دوباره من!
طهماسبی نوترکی
تولد دوباره من!

هشدار به دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب

بنیاد شهید و امور ایثارگران را محل منازعه با افرادمسئله‌دار نکنید

این لیست به عنوان خروجی گزینه‌های منتخب برای ریاست بنیاد است. بجز ۳،۲ نفر که به طور نسبی شاخصه‌های ریاست بنیاد را دارند، با احترام به سایرین....

فاش نیوز - جامعه‌ی ایثارگری افراد تندروی جناح‌های مختلف که فقط به دنبال منافع شخصی و جناحی خود هستند را نمی‌پذیرد. افرادی که به عنوان گزینه‌های نهایی از کشکول کمیته‌ی انتصابی بیرون آمده‌اند. بجز یکی، دو مورد، فاقد هر‌گونه صلاحیتی برای نهاد مقدس بنیاد هستند و قطعا" عملکرد آنان که طی سال‌های گذشته زیر ذره‌بین ایثارگران به دقت مورد بررسی قرار‌گرفته، نمی‌توانند ریاست موفقی داشته باشند. آنچه خروجی این افراد به ذهن متبادر می‌کند، نوعی لجبازی با جامعه‌ی ایثارگری است. هر‌چند براساس قانون بنیاد، رئیس آن با تأیید مقام معظم رهبری منصوب خواهد شد و این تنها نکته‌ی دلگرم‌کننده برای ایثارگران است، لکن انتخاب این جماعت از طرف کمیته‌ی منصوب اگر با موافقت شما مواجه شود، بسیار مأیوس‌کننده خواهد بود.
اسامی نامزدهای نهایی کمیته تعیین رئیس بنیاد شهید به ترتیب آرا:

۱- حجت نظری
۲- غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی
۳- فریده اولاد قباد
۴- محمد مهدی تندگویان
۵- ولی‌اله شجاع پوریان
۶- حمیدعلی صمیمی
۷- محمد خون چمن
۸- محسن میرانصاری
۹- ناهید تاج‌الدین
۱۰- احمد مازنی
 این لیست به عنوان خروجی گزینه‌های منتخب برای ریاست بنیاد است. بجز ۳،۲ نفر که به طور نسبی شاخصه‌های ریاست بنیاد را دارند، با احترام به سایرین، باید دور بنیاد را خط بکشند.

آقای پزشکیان، اگر به صورت قرعه یا تصادفی از بین یک جمعیت ناشناخته دست به انتخاب می‌زدید، از این سر و صدایی که به اسم کمیته‌های تخصصی راه انداختید، انتخاب بهتری صورت می‌گرفت. کمیته‌ای که به صورت مهندسی‌شده عده‌ای از افراد مسئله‌دارِ تندرو را می‌خواهد به ایثارگران تحمیل کند، راه به جایی نخواهد بود. 


بنیاد شهید و امور ایثارگران را چه‌کسی اداره کند؟

اگر آقای پزشکیان به دنبال کسی برای اداره‌ی بنیاد شهید و امور ایثارگران است که توانمند و مقبولیت جامع و کاملی بین ایثارگران داشته باشد، در گزینه‌های پیش‌رو به چنین شخصی نخواهد رسید.
جامعه‌ی ایثارگری در شاخص‌های عمومی برای انتخاب رئیس بنیاد اشتراکات زیادی دارند و از این بابت اختلاف‌نظر جدی وجود ندارد، لکن اختلاف در شاخص‌های اختصاصی برای تصدی مدیریت بنیاد است. جامعه‌ی ایثارگری، ولایت‌مدار و آفریننده ارزش‌هایی است که استقلال و اقتدار ملی به آن وابسته است و گزینش شخصی که کمترین زاویه با این دیدگاه را داشته باشد، مورد پذیرش قاطبه‌ی ایثارگران نیست.
افرادی که گرایش‌های تند جناحی دارند، بجز آن که بنیاد را جولانگاه منازعات کنند راه به جایی نخواهند برد.
اگر اقبال بخش عمده‌ای از ایثارگران به آقای اوحدی است، فقط به دلیل خدمات صادقانه مدیریت کوتاه ایشان در بنیاد است.
از نکات برجسته‌ی آقای اوحدی کارشناس بودن، آگاهی به نیازهای روز جامعه‌ی ایثارگری، نشاط در پیگیری حقوق ایثارگران، تعامل مثبت و موثر با نهادهای مرتبط با ایثارگران، ارتباط برادرانه و رفیقانه همانند دوران دفاع مقدس با ایثارگران، موافقِ مطالبات به حق ایثارگران و پیگیری آن با بیشترین توان، وقت‌گذاری مناسب برای حل مشکلات ایثارگران، توجه ویژه و دلسوزانه به نظرات و پیشنهادات تشکل‌های ایثارگری و ایثارگران، ورود مسئولانه به بحران‌ها به جای نظارگر بیرونی بر آن، اجتناب از اقدامات پلیسی و امنیتی می‌باشد.
به جای اعلام سرگردانی در انتخاب اعضای کابینه آن هم برای شخصی که از ابتدای پیروزی انقلاب در جایگاه‌های مختلف نظام مسئولیت داشته، از او پذیرفته نیست که در این مدت افراد توانمند را نشناخته باشد. کمی با دقت بیشتر و مسئولانه به اطراف خود نگاه کنید. افراد شایسته‌ی فراوانی هستند که به دور از سیاست‌ بازی‌های منفعت طلبانه و فقط برای ایران سربلند می‌توانند به شما کمک کنند.

آقای پزشکیان، وقتی در لیست کمیته‌ی انتخاب رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کسانی هستند که خودشان هم می‌دانند برابر قانون اساسنامه بنیاد که باید تأیید رهبری را داشته باشند و تأیید نمی‌شوند، چه اصراری بر لیست‌کردن آنها دارند؟
آیا این پوست خربزه زیر پای شما گذاشتن نیست؟ برخی از این افراد با چه رزومه‌ای به دنبال مدیریت نهادی هستند که حداقل معادل چهار وزارتخانه کار می‌طلبد؟
بررسی کارشناسی و احراز صلاحیتی منصوبان، که قول آن را در تبلیغات انتخاباتی دادید، این است؟
کاری نکنید که ایثارگران تأسف مدیریت قبل از فرد منصوب شما را بخورند و بگویند ما را به خیر تو امید نیست، شر مرسان!

|| یوسف مجتهد

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi