سه شنبه 24 مهر 1403 , 14:20




در همایش آموزش همسران جانبازان اعصاب و روان
از ۷۰همسران جانبازان اعصاب و روان تقدیر بهعمل آمد
درخصوص بحث درمان بین جانباز ۵ تا ۷۰ درصد فرقی وجود ندارد و دربارهی مشکلات دندانپزشکی، این امر منوط به تأمین اعتبار است که در سال...
فاش نیوز - به مناسبت هفتهی جهانی بهداشت و روان، همایش آموزش همسران جانباز اعصاب و روان، با حضور معاون بهداشت و درمان، و تنی چند از متخصصین حوزهی بهداشت اعصاب و روان برگزار شد.
به گزارش خبرنگارما، همایش آموزش همسران جانباز اعصاب و روان پیش از ظهر امروز با حضور معاون بهداشت و درمان، تنی چند از متخصصین حوزهی بهداشت اعصاب و روان و گروهی از همسران جانباز اعصاب و روان و همچنین اصحاب رسانه در سالن شهید رسولزاده، برگزار شد و از 70 نفر از همسران جانباز اعصاب و روان تجلیل بهعمل آمد.
دکتر عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدا با بیان گزارشی از خدمات رواندرمانی ارایه شده از سوی بنیاد شهید، اظهار داشت: 230 هزار جانباز اعصاب و روان با درصدهای مختلف در کشور وجود دارند که نیاز جانبازان اعصاب و روان با دیگر جانبازان متفاوت است و این امر میطلبد که ادارهی کل تخصصی در این رابطه وجود داشته باشد. از اینرو در نظر داریم تا در کنار آموزش پزشکان، دورههای آموزش ایثارگران و خانوادههای آنان و همچنین کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران را در زمینههای خاص برگزار کنیم.
دکتر عباسپور در ادامه گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران به جهت تختهای بیمارستانی وضعیت خوبی دارد؛ اگرچه همین آمار هم نیاز به توسعه دارد و بنا به توسعهی جمعیت که برای هر صدهزار نفر 30 تا 40 تخت بیمارستانی باید وجود داشته باشد، 12 تخت میباشد. اما در بنیاد شهید این رقم به ازای هر صد نفر 29 تخت است که با بیش از 88 متخصص و فوق تخصص، 65 پزشک عمومی و کادر درمان با ما همکاری میکنند.
معاون بهداشت و درمان همچنین تأکید کرد: با توجه به آمار جانبازان اعصاب و روان، حتماً باید تختهای بیمارستانی را افزایش بدهیم اما سیاست بنیاد شهید و امور ایثارگران بر این است که بستر بازگشت جانبازان اعصاب و روان به جامعه را فراهم کنیم و در کنار آن، موضوع اردوهای تفریحی، ایجاد نشاط و تحکیم خانواده نیز مؤثر خواهد بود.
در ادامه تعدادی از اساتید و متخصصین روانپزشکی حاضر در مراسم با ارائهی راهکارهای مفید آموزشی با تکیه بر تکنیکهای افزایش تابآوری، راهکارهایی را بیان داشتند.
سپس چند تن از همسران جانبازان نیز به طرح مشکلاتی از جمله مشکلات اعصاب و روان فرزندان، بیمه، معیشت، درصد جانبازی، افزایش کمک ودیعهی مسکن و مشکلات دندانپزشکی خانوادهی جانبازان اعصاب و روان پرداخته و خواستار پیگیری آن از سوی مسئولان بنیاد شهید شدند.
"دکتر عباسپور"نیز پاسخ به مسایل مطرح شده تأکید کرد: درخصوص بحث درمان بین جانباز 5 تا 70 درصد فرقی وجود ندارد و دربارهی مشکلات دندانپزشکی، این امر منوط به تأمین اعتبار است که در سال 1404 باید آن را پیشبینی کنیم.
گفتنیست طبق اطلاعرسانی پیشین روابط عمومی بنیاد شهید، قرار بود رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این همایش حضور داشته باشد که به دلیل تلاقی با جلسه بودجهای هیئت دولت، میسر نشد.



