شناسه خبر : 114691
چهارشنبه 16 آبان 1403 , 14:16
اشتراک گذاری در :

به مناسبت هفته‌ی دانش‌آموز

نخستین همایش تجلیل از برگزیدگان پویش ملی ایثار(من می نویسم) برگزار شد

در این همایش که به همت معاونت آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری وزارت آموزش و پرورش، با هدف کشف استعدادهای برتر دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر در زمینه‌ی ...

فاش نیوز - به مناسبت هفته‌ی دانش‌آموز، نخستین همایش تجلیل از برگزیدگان پویش ملی ایثار(من می‌نویسم)، ویژه‌ی دانش‌آموزان سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما، نخستین همایش پویش ملی ایثار، تحت عنوان(من می‌نویسم)، با هدف استعدادیابی و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر سراسر کشور با حضور "سیدرمضانعلی موسوی‌ مقدم"، نماینده‌ی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، "سعید اوحدی"، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، "یعقوب سلیمانی"، معاون آموزشی بنیاد شهید و تنی چند از دیگر مسئولان بنیاد برگزار و از منتخبان نویسنده‌ی نشریات دانش‌آموزی تجلیل به‌عمل آمد.

در این همایش که به همت معاونت آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری وزارت آموزش و پرورش، با هدف کشف استعدادهای برتر دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر در زمینه‌ی نویسندگی و پژوهش از میان بیش از 20هزار دانش‌آموز مدارس شاهد و ایثارگر سراسر کشور انتخاب شده بودند، از صاحبان 87 برگزیده تجلیل به عمل آمد.

نماینده‌ی ولی‌فقیه در مراسم تجلیل از نویسندگان برتر پویش ملی ایثار(من می‌نویسم) سخن خود را با استناد به آیات قرآنی آغاز کرد و گفت: در آیات قرآن به "خوب نگاه‌کردن" و "خوب شنیدن" و "دقت" در ریزترین موضوعات تأکید شده است.

حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم، همچنین به حمایت بنیاد شهید از چنین استعدادهایی تأکید کرد و اظهار داشت: این حمایت‌ها وقتی تأثیرگذار است که استعدادهای دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر شکوفا شود.

مهندس سعید اوحدی نیز طی سخنانی، در ابتدا با اشاره به روز 13 آبان، روز دانش‌آموز، تسخیر لانه‌ی جاسوسی و گرامیداشت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله گفت: مهم‌ترین فرمایشات بزرگان در مورد تکامل و خلقت انسان، موضوع "علم" و "علم‌آموزی"ست که در قرآن کریم هم به آن اشاره شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر فراگیری علم و دانش گفت: پیامبر اکرم(ص) نیز در مورد موضوع علم و یادگیری تأکید فراوان داشتند؛ به‌طوری که در آموزه‌های دینی ما هیچ حدی برای علم وجود ندارد.

وی همچنین تأکید کرد: محدودیت مکانی، زمانی و جنسیتی(زن و مرد) برای آموزش علم وجود ندارد. همانطور که 93درصد برگزیدگان این پویش را دختران عزیز ما تشیکل داده‌اند و انسان از زمانی‌که در گهواره است تا پیری باید علم بیاموزد.

وی سپس با اشاره به ارزش علم و سختی‌های فراگیری آن نیز با ارائه‌ی خاطراتی از دوران اسارت در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق، اظهار داشت: در آن زمان داشتن قلم و کاغذ ممنوع بود و اسرا که قریب به‌اتفاق آنان دانش‌آموز بودند، در اردوگاه با گچ دیوار، روی زمین سیمانی آموزش می‌دیدند. ثمره‌ی آن سختی‌ها در اسارت آن بود که با آمدن صلیب سرخ، قلم و کاغذ در اردوگاه‌ها آزاد شد و امروز همین آزادگان از جامعه‌ی نخبگان کشور هستند.

وی در ادامه افزود: ما امروز به وجود بانوی قطع نخاع گردنی، بانو"نسیم چنگایی"که با اراده‌ای که دارد ادامه تحصیل داده و به عنوان یک نخبه و سرآمد و یک جانباز نخبه افتخار می‌کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر باید برای علم‌آموزی تلاش کنند، اما به این نکته هم توجه داشته باشند که علمی که منفعتی برای مردم جامعه ندارد، فایده هم ندارد و علم باید در خدمت جامعه و بشریت باشد.

در ادامه یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی بنیاد نیز سخنانی را به همین مناسبت ایراد کرد و اظهار داشت: اگر امروز انقلاب اسلامی پس از گذشت سال‌ها متوقف نشده بلکه روح روندگی و مقاومت در آن دیده می‌شود به خاطر آن است که دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر الگوی تمام دانش‌آموزان کشور هستند و این افتخار بزرگی برای ماست و ما نخبگان زیادی از ایثارگران و دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر داریم.

پایان‌بخش این مراسم نیز اهدای جوایز به برگزیدگان این مسابقه بود که همراه با عکس یادگاری اهداکنندگان جوایز در لنز دوربین‌ها نشست.

اخبار ما را درکانال ایتا دنبال کنید https://eitaa.com/fashnewsstation

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi